-
Last visited
-
Days Won
1
Everything posted by Sonky
-
Wesołych Świąt i szczęśliwego 2023 roku!
Sonky replied to Mrozie's topic in Wortal EnklawaNetwork.pl
Jak @Mrozie mówi, że napisze w tym tygodniu, to napisze, nie trzeba przypominać co pół roku -
Remake Wiedźmina oficjalnie zapowiedziany! - komentarze do newsa
Sonky replied to Redakcja's topic in The Witcher
W życiu, żadnych przecieków, oficjalnie było zasugerowane, że Remake wyjdzie po "czwórce" -
Remake Wiedźmina oficjalnie zapowiedziany! - komentarze do newsa
Sonky replied to Redakcja's topic in The Witcher
Spokojnie, masz kilka lat -
Wow, nie wiedziałem, że jest w ogóle coś takiego :O zawsze mnie zaskakuje, jak gry, które jeszcze niedawno (niedawno, prawda?) ledwo działały na komputerach, teraz śmigają na telefonach. Da się w ogóle w to sensownie grać czy to raczej ciekawostka? Jeśli miałbym podłączać klawiaturę i myszkę do telefonu, żeby grać w port gry, to wolałbym po prostu odpalić na PC
-
Neverwinter tak niesamowicie mnie wynudził, że nic już z niego nie pamiętam. I te walki, w trakcie których postacie się na siebie patrzyły i czekały, to były czasy
-
[Newsy] BlizzCon 2016: Remake Diablo powstanie... wewnątrz Diablo III
Sonky replied to Mrozie's topic in Diablo Saga
Chodzi mi o tą wypowiedź. Trochę tak jakby odgrzewali kotleta. Chociaż faktycznie chyba planowali dodanie nekromanty po premierze. -
[Newsy] BlizzCon 2016: Remake Diablo powstanie... wewnątrz Diablo III
Sonky replied to Mrozie's topic in Diablo Saga
Dawno już wypuszczano trójkę, ale czy to nie było tak, że Blizz twierdził jakoby wszystko na temat nekromanty zostało już powiedziane i dlatego wprowadzono szamana? -
Nie masz nieskazitelnego charakteru, przykro mi :|
-
Mrozie, proszę Cię, powiedz że żartujesz. Ta powieść to niewyobrażalna pomyłka. Nie lubię rozstawać się z książkami, ale to jest jedyne, co sprzedałem z biblioteczki. Brzydki ziomek rusza w pościg za Swoją Ukochaną, która go zlewa. I nagle ŁUBUDUBU, z mgły wychodzi trzech... delikwentów, których tak poruszyła ckliwa opowieść bohatera, że czynią go pięknym, silnym i zdrowym. Naprawdę chciałem to przeczytać, ale wymiękłem gdzieś przy snajperskich strzałach z łuku i zachwytach nad nieskazitelnym charakterem postaci. Już powieści o amerykańskim rycerzu były lepsze.
-
Ja właśnie skończyłem Słowa Światłości Sandersona. Chyba za dużo high w tym fantasy. Trzeba znaleźć kolejny po Kronikach Królobójcy cykl do rozgrzebania.
-
Hah, #bojowkagfmx440. Nigdy nie byłem z grami na bieżąco, dlatego słabo wspominam wodę w Morrowindzie. Tym bardziej, że po zmianie karty na GF FX5500, która dopiero pozwoliła zobaczyć ten efekt, ogrywałem... Fable :D "Na fabułę sie nie nastawiam, bo ta firma nie ma pojęcia o dobrych historiach" - ot wszystkie TESy (nie zabijcie!) i Fallout 3 w jednym zdaniu.
-
Ja tam nie wiem, co post, to link z reklamą w stopce. Kiedyś, to przynajmniej viagrę ze wschodu reklamowali.
-
Jak to mówią: wystarczy być dobrym w swojej dziedzinie
-
Czemu akurat 3? ^^ Też nigdy nie byłem na tego typu zlotach, ale jakby powstała inicjatywa enklawowego zlotu, to ja z chęcią, ktoś musi wygarnąć Mrozowi
-
Może zadanie kończy się jak spełnia się prośbę świadomości? Bo z tego co pamiętam, to można rzucić ją w kąt. W sumie to snuję tylko domysły
-
Z tym Wojownikiem było bodajże tak, że od tej świadomości trzeba było zażądać przekazania swoich doświadczeń. Bo był wybór: albo się bierze specjalizację, albo doświadczenie.
-
Zacząłem czytać Bohatyra. Wstęp rozczarowuje i jest zbyt naiwny nawet jak na baśń moim zdaniem :|
-
Synek, Tyś MG, to się wcinaj, jak chcesz. Możesz trochę naprowadzić historię na obmyślone tory