-
Content Count
596 -
Last visited
-
Days Won
1
Murky last won the day on February 5 2017
Murky had the most liked content!
Community Reputation
1 NeutralAbout Murky

-
Rank
Posting Freak
- Birthday 03/20/1989
-
W dupę węża, jak ten czas zapieprza! PoE jest okay. Mechanicznie dobre, choć te cztery rodzaje obrony są nieco mętne. Tak czy siak walki na plus. Gorzej z fabułą. Nie wiem, kto wpadł na pomysł, by uderzać w aż tak epickie tony w zupełnie nowym uniwersum. W D&D sprawy bogów miały swój ciężar, bo ludzie mieli już jakiś stosunek do nich, a tu? Przypadkowe zlepki liter, nic więcej. To samo dodatki. 1 części Marchii była spoko, druga znów przesadnie pompatyczna. Torment to największa porażka roku. Od początku było jasne, że walki będą tu mało ważne, więc nie marudzę, że są do niczego.
-
Panie, kto nie słyszał. Najlepszy był ten analityk, co twierdził, że gracze i tak płacą za mało za gry, bo w przeliczeniu na godzinę i tak jest taniej niż w kinie np. Gdyby ktoś się zastanwiał, czy debil, czy opłacony, to to drugie. Szybko odkryto, że ziomek ma powiązania z EA.
-
Murky changed their profile photo
-
No takie to słodkie: dwoje staruszków wspomina młodość. - A pamiętasz, Józefie, tę cukiernię na Iksińskiej? Tę, którą przed wojną prowadził Icek? \ - A jużci, Stefanio, że pamiętam! Zacne ciastka byly. Teraz to tragedya! Kto to slyszal, żeby lakocie maszyna wypluwala! (zwracam uwagę na "L" zamiast "Ł")
-
[Newsy] The Banner Saga 3: znamy dwa kolejne cele kampanii
Murky replied to Mrozie's topic in Other Games
Nie wiem, czy chciałbym widzieć Ubina w boju. Był wyjątkowy właśnie dlatego, że NIE walczył. Swoją drogą jeśli dobrze pamiętam, on jakoś tam uzasadniał, że stroni od topora. Pamięta ktoś co konkretnie mówił i czy da się z tego sensownie wybrnąć? Ja wiem, "koniec świata, chędożyć przysięgi". Niby logiczne, ale jakieś takie mało odkrywcze. -
(Głos z taśmy): Awwww...
-
To wierzenia z "papierowego" RPG Dungeons & Dragons, a konkretniej nakładki na niego, pt. "Zapomniane Krainy" (Forgotten Realms). Pełno tego w internecie, nie sposób przegapić. Ot, choćby tutaj: http://sfery.wikia.com/wiki/Panteon_faeruński
-
Nie o to mi chodziło, ale zgaduję, że o tym wiesz Tym razem względne dziadostwo = względne bezpieczeństwo. To akurat dobrze. A widoku tej pani mógłeś mi jednak oszczędzić, sadysto Kij tam, niech ma. Jak to mówi pewna niewiasta z TV: "Panie, to się musi kiedyś rozdupcyć, bo to nie ma siły, żeby się nie rozdupcyło". Może lepiej tak niż wspomnianą atomówką? Choć z dugiej strony też jakoś tak... standardowo. Jak znikać to z hukiem. Ja wiem: inwazja uzbrojonych w halabardy kucyków? Blizz mógłby trochę marudzić o swoich krowach, ale pozwu by już raczej nie składali... No i wyobraź sobie miny
-
Wreszcie jakieś plusy z życia w tym kraju - nawet nikt się tu wysadzić nie chce
-
To 1 to nieprawda. Juz w latach 70-tych zdaje sie tak robiono. Na bazy wojskowe glownie, ale na podobnej zasadzie. No i samochod ciut latwiej zdobyc i go uzyc. Co do S: mialem podobnie.
-
Hej, no chyba nawet najgłupszy Misiewicz by zaczaił, że atomówką to zamachu raczej zrobić się nie da. Mam nadzieję. Tak, chodzi o pannę Smugę i koleżankę Co do Kukiza pozwolę sobie przemilczeć. Choć fakt - nie mieszanie się w ten bajzel to rozsądna decyzja.
-
Heh, a propos tego komiksu z Overwatcha ("Magia Świąt"), ależ się szitstorm rozpętał internetach! Ło matko! Przeczytaj go sobie i zgadnij czemu
-
Wiesz co jest najlepsze? Ten twój żarcik wydaje się niepokojąco realny. Ale kuźwa za stary się na tę politykę robię. Cholerne oszołomy. Oba obozy. Skąd się to bierze w tych ludziach? Głupi i głupsi. A i na zapleczu nie widzę sensownych kandydatów. Kilka razy z rzędu głosowałem na partie, które deklarowały zmiany zgodne z moim podejściem i zawsze po wyborach pierdołami się zaczeli zajmować. Dosyć ich mam i oficjalnie, pardon my french, kładę chuj na wybory. Niech sobie rządzi kto chce. Ten kraj i tak jest skazany na porażkę, obawiam się.
-
Mrozu, ogrywałem to dla CDA w ramach preview. Wtedy dawało radę, ale było parę rzeczy do poprawki. Ja zażyczyłem sobie atomówkę na Sejm i przyległości. Chyba nic z tego. A mikołaj niby czerwony, to powinien atomówkę mieć...
-
Tam gdzie zawsze - krew sie poleje i znow bedzie spokoj przez jakis czas. Demokraci przeginaja po calosci, a narodowcy i im podobni juz podnosza lyse lby. Jedni glupsi od drugich.
-
Ja też obejrzałem, jestem fanem Warcrafta, ale zdanie mam podobne (z wyjątkiem pancerzy - taka konwencja, to jak marudzić na świetlówki w SW). Fabuły za cholerę bym nie zrozumiał, gdybym wcześniej nie kojarzył tych wydarzeń (książka Golden o wiele lepiej ją przedstawiała), efekty czasami biły po oczach tandetą, a aktorstwo... Matko boska, nie jestem kinomanem, ale z Khadgara i Medivha biło takie drewno, że aż żal się robiło. Guldan też słabo wypadł, jakoś bez charyzmy zupełnie.