Hazreth Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Jestem raczej osobą cichą i niekonfliktową, bardzo nie lubię wdawać się w niepotrzebne kłótnie i potyczki słowne. Haz będzie niepocieszony Nah, nauczy się z czasem. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jestem miłośniczką kotów Aż dziw, ze nasz Behemot tego nie odnotował :> A co do reszty posta, to jak to powiedział klasyk, pisanie to życie, a życie to zabawa. Witam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Witajcie Na imię mi Julia, mieszkam w małej mieścinie na Mazowszu - około 100km od Warszawy. Moje życie to przede wszystkim książki, pisanie, muzyka i koncerty. Trochę gram, należę do teatru amatorskiego. Mam swojego bloga z recenzjami, który dopiero się rozkręca - jednak piszę już dość długo. Posiadam uroczą i niezwykle sprytną kotkę, jestem wielką miłośniczką tych zwierząt. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 wyjdź za mnie! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Moje życie to przede wszystkim książki, pisanie, muzyka i koncerty. Ot, beztroską bije... Widzę, że grono kobiet na naszym forum zadziwiająco szybko się powiększa Witamy w EN A ty Karpiu, uspokój się, bo nam ludzi straszysz ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 A dziękuję, dziękuję. Przestraszyć to ja się tak łatwo nie dam, spokojnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 przepraszam za ten afront z mojej strony, po prostu, rzadko można spotkać dziewczynę o tak idealnych zainteresowaniach 8) Serdecznie Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dziękuję, miło mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ja również Serdecznie Witam na forum. Co prawda nie pójdę za przykładem naszego Romea i nie poproszę Cię o rękę, tym niemniej Droga Julio, cieszę się że do nas zawitałaś. Abyś została z Nami jak najdłużej i zaaklimatyzujesz się w tej społeczności. Książki, pisanie, koncerty... Czekaj, skądś to znam. Chwila ach tak, mam to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Niezmiernie się cieszę, że poznaję kolejne osoby o podobnych zainteresowaniach. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 przepraszam za ten afront z mojej strony, po prostu, rzadko można spotkać dziewczynę o tak idealnych zainteresowaniach 8) Żartujesz? Ja się tylko z takimi zadaję, a przynajmniej w większości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Mnie też się wydaje, że to żaden znów ginący gatunek, ale nie znam się na dziewczynach, a tym bardziej na karpiach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 No może nie jest to ginący gatunek ale bardzo ciężko jest znaleźć dziewczyny interesujące się fantastyką a do tego obnoszące się z tym. Ostatnio poznaję coraz więcej dziewczyn lubiących fantastykę i dobrą muzykę jednocześnie ale miałem taki okres czasu, ze zastanawiałem sie czy takie jeszcze istnieją 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 A ja sobie sam wyrzeźbiłem taką dziewczynę! Żeby było jasne - marmuru nie stworzyłem, lecz w gotowym już rzeźbiłem Próbowałem na siłę pożyczać książki fantastyczne mojej koleżance z klasy. W końcu się zgodziła i wzięła ode mnie Malowanego Człowieka. Od razu się zakochała (w fantastyce) i teraz laska idealna : P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Karpiu niejedna pewnie tylko trzeba szukać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nie jedna. Problem jednak w tym, że zwykle takie dziewczyny wcale nie rzucają się w oczy i trzeba się uważnie rozglądać, żeby sobie znaleźć takowe towarzystwo. Ale cóż, chyba nie muszę przekonywać że warto. Wogóle ludzie naprawdę wartościowi są na ogół niepozorni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Wyłóż teraz definicję określającą "Człowieka naprawdę wartościowego". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nie jedna. Problem jednak w tym, że zwykle takie dziewczyny wcale nie rzucają się w oczy i trzeba się uważnie rozglądać, żeby sobie znaleźć takowe towarzystwo. Ale cóż, chyba nie muszę przekonywać że warto. Wogóle ludzie naprawdę wartościowi są na ogół niepozorni.... Na ogół, dobrze powiedziane . Ludzie wartościowi dla mnie wyróżniają się lub ja na takich tylko zwracam uwagę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Przed chwilą przyznałaś Matowi rację, że często ludzie wartościowi są niepozorni, po czym w kolejnym zdaniu stwierdziłaś, że godni uwagi są tylko Ci, którzy się wyróżniają. Gubisz się w zeznaniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Wyłóż teraz definicję określającą "Człowieka naprawdę wartościowego". Lubi fantasy i słucha najtłisza, duh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Moja definicja człowieka wartościowego - człowiek dumny, twórca, kreator, niszczyciel, opierający swoje tezy na prawdzie, nie zakłamaniu. Osoba myśląca samodzielnie, potrafiąca odmawiać, dążąca do doskonałości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 twórca, kreator http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/23/128798906359892486.jpg[/img] kreator, niszczyciel dążąca do doskonałości Jak definiujesz doskonałość, do której taka osoba ma dążyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Haz, zdarzyło Ci się kiedyś, jak się zapomniałeś, mówić bez ironii, czy masz ten tryb na stałe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Czasem jak się upiję, ale potem mi wstyd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Muszę pamiętać, żeby Ci nie stawiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts