Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Witajcie :)

Na imię mi Julia, mieszkam w małej mieścinie na Mazowszu - około 100km od Warszawy. Moje życie to przede wszystkim książki, pisanie, muzyka i koncerty. Trochę gram, należę do teatru amatorskiego. Mam swojego bloga z recenzjami, który dopiero się rozkręca - jednak piszę już dość długo. Posiadam uroczą i niezwykle sprytną kotkę, jestem wielką miłośniczką tych zwierząt. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas.

Ja również Serdecznie Witam na forum. Co prawda nie pójdę za przykładem naszego Romea i nie poproszę Cię o rękę, tym niemniej Droga Julio, cieszę się że do nas zawitałaś. Abyś została z Nami jak najdłużej i zaaklimatyzujesz się w tej społeczności.

Książki, pisanie, koncerty... Czekaj, skądś to znam.

Chwila

ach tak, mam to samo. :)

No może nie jest to ginący gatunek ale bardzo ciężko jest znaleźć dziewczyny interesujące się fantastyką a do tego obnoszące się z tym.

Ostatnio poznaję coraz więcej dziewczyn lubiących fantastykę i dobrą muzykę jednocześnie ale miałem taki okres czasu, ze zastanawiałem sie czy takie jeszcze istnieją  8)

A ja sobie sam wyrzeźbiłem taką dziewczynę!

Żeby było jasne - marmuru nie stworzyłem, lecz w gotowym już rzeźbiłem :P

Próbowałem na siłę pożyczać książki fantastyczne mojej koleżance z klasy. W końcu się zgodziła i wzięła ode mnie Malowanego Człowieka. Od razu się zakochała (w fantastyce) i teraz laska idealna : P

Nie jedna. Problem jednak w tym, że zwykle takie dziewczyny wcale nie rzucają się w oczy i trzeba się uważnie rozglądać, żeby sobie znaleźć takowe towarzystwo. Ale cóż, chyba nie muszę przekonywać że warto. Wogóle ludzie naprawdę wartościowi są na ogół niepozorni....

Nie jedna. Problem jednak w tym, że zwykle takie dziewczyny wcale nie rzucają się w oczy i trzeba się uważnie rozglądać, żeby sobie znaleźć takowe towarzystwo. Ale cóż, chyba nie muszę przekonywać że warto. Wogóle ludzie naprawdę wartościowi są na ogół niepozorni....

Na ogół, dobrze powiedziane :D. Ludzie wartościowi dla mnie  wyróżniają się lub ja na takich tylko zwracam uwagę :P.