Guest Inheritor Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Nie, nie może być! Jak ostoja wolności w naszym małym mieście, może być zamknięta. Rzymie, dlaczego!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 śmierć jest naturalną koleją rzeczy. Biorąc pod uwagę militarne niepokoję wątpię abym dożył śmierci ze starości. Jako osoba głęboko wierząca w Boga nie obawaiam się o swój los, bo prędz ;Dej czy później i tak to nadejdzie w ten czy inny sposób. Przed końcem chciałbym tylko zaliczyc pare panienek a tak to nic mi więcej nie potrzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siudek18 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Jak mnie papierosy nie zabiją to nic mnie nie zabije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ja z kolei długo myślałem nad studiami i w końcu wybrałem psychologię/ pedagogikę- zależy gdzie mnie przyjmą. Później dorzucam sobie dziennikarstwo jak się uda- zawsze lubiłem pisać Co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Nie pytaj mnie, co sądzę o psychologii ;-) Jestem niedoszłym psychologiem i ciesze się, że w porę stamtąd uciekłam. Dom wariatów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ja właśnie chciałem iść na psychologię. Odradzasz ten kierunek ? Dziennikarstwo jest fajne ale jak się studiuje w warszawie i masię dostęp do tv i gazet większego formatu niż lokalne. Myślałem też o politoligii ale to tak jak by co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 A zdajesz biologię, że idziesz na psychologię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Jakby co ja zdaję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 A czujecie "powołanie" na ten kierunek? To jest coś o czym marzycie? Bo jeśli nie, albo macie wątpliwości, to odradzam. Na tym właśnie polegał mój błąd. Poszłam tam, bo się dostałam, a nie dlatego, żeby mnie to kręciło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Jak bym składał do poznania to może bym się dostał. Wydaje mi się to ciekawym kierunkiem. Nmiestety nie zdaję bioligii i przez to mogę tylko w poznaniu na psychologię iść... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 To naprawdę dobrze zdawaj te matury, bo dostać się na psycho wcale nie jest tak łatwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ja cały czas się jeszcze miotam i ta psychologia to w sumie jeden z wariantów- o maturę na razie się nie martwię, no chyba, że o obowiązkową maturę z mojej "ukochanej"( > matematyki, która mnie już niestety obejmie, a było nie było z matmy jestem cienki jak barszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuja Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 To naprawdę dobrze zdawaj te matury, bo dostać się na psycho wcale nie jest tak łatwo Nie? Przecież dostałaś się tam zdając same matury podstawowe, więc o czym my mówimy? Niełatwo to się dostać na medycynę, pozostałe kierunki to luzik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Dwa najmniej przyszłościowe kierunki: psychologia i filozofia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Nie? Przecież dostałaś się tam zdając same matury podstawowe, więc o czym my mówimy? Język Niełatwo to się dostać na medycynę, pozostałe kierunki to luzik. Wuja, aż cud, żeś prawa nie wymienił. Przecież jesteś taki pro ;> A co do tego, że się dostałam z podstawą: też się dziwię, bo w sumie byłam jedyną z 90 osób na roku, która zdawała podstawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuja Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Wuja, aż cud, żeś prawa nie wymienił. Przecież jesteś taki pro ;> Ja nie jestem żaden pro, tylko Ty się spinasz jak ja piełdolę. Tylko progi na medycynę są masakrycznie wysokie, jeśli w pozostałych kierunkach do dostania się wystarczy zdobycie zaledwie 3/4 możliwych do zdobycia pkt rekrutacyjnych to nie można mówić, że ciężko się dostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ja całą maturę zdaję też na podstawie z wynikami zależnie od przedmiotów 60-80 procent. Mam szansę dostać się na coś czy raczej będę otrzymywał listy w stylu " Może zwolni się miejsce" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Mój marny przykład pokazuje, że z 80% z podstawy, o dziwo, można się dostać na psychologię. Ale jednak nie liczyłabym tego za pewniaka, nadal uważam, że to, iż się dostałam, było po prostu jakimś przypadkiem, błędem być może. Nie spotkałam nikogo więcej, kto by się na podstawie tam dostał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Bo może wszyscy myśleli, że po podstawie się niedostaną, dlatego zdawali rozszerzoną biologię? ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 trafna argumentacja, ale jak nie sprubujesz to sie nie dowiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayL Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Dwa najmniej przyszłościowe kierunki: psychologia i filozofia. Po psychologii coś konkretnego jeszcze możesz robić, gorzej z filozofią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Hej, już czas żeby rejestrować się na studia. Jestem ciekawa na co się zapisaliście. Pochwalcie się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuja Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ja zapisałem się jeszcze raz na wrocławskie prawo, bo coś czuję, że po tej sesji mogą mnie wypieprzyć. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Czyżbyś za krótko jeszcze studiował, żeby wiedzieć, że to raczej niemożliwe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuja Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 No wieeem, ale bycie wiecznym studentem jest korzystne chyba tylko w amerykańskich komediach dla kretynów. Ale spoko, najpóźniej 14 września powinno być już wszystko dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts