Kot_Behemot Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Mówisz, że narzekasz na studentów prawa? Już cię lubię :3 Targają Tobą sprzeczne uczucia, czy jak? Raz mnie lubisz, a raz nie To nie tak. Nienawidzę studentów prawa. Jeżeli jednak ciebie również irytują studenci prawa, to jest to w pewnym stopniu dla ciebie rozgrzeszające, i może oznaczać, że wcale nie jesteś taka zła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Znam kilka osób z prawa i jednak wszyscy psioczą na ten kierunek... w sensie, że znad tych wszystkich kodeksów nie da się wyjść. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayak Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Są dwa rozwiazania: albo sstudiowac, to co sie lubi. Albo studiować, to co za, co ktoś kiedyś zapłaci nam pieniądze. Ja wybrałem logistyke, teraz pracuje przy sprzęcie magazynowym, nie jest źle. Wycięty link - Mrozie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weress Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Na dziś sens ma tylko informatyka lub kierunki ścisłe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Na dziś sens ma tylko informatyka lub kierunki ścisłe. Jak to mówią: wystarczy być dobrym w swojej dziedzinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Pierdolicie, Hipolicie Po studiach humanistycznych, nawet jeśli byłbyś półbogiem i tak nic ciekawego nie znajdziesz. Pracodawcy zwyczajnie zlewają takich ludzi, bo większość absolwentów to - i mówię to z przykrością - idioci. Ci, którzy mają odrobinę oleju w głowie i tak utoną w morzu barachła. Przykre to, ale prawdziwe - nie masz zdolności matematycznych lub zwyczajnie jesteś głupawy? Uderzaj na humanistykę i tak dasz radę, bo tu łatwo ukryć brak wiedzy. Nie żeby wykładowcy jakoś specjalnie szukali, bo przecież uczelnie zarabiają od pogłowia studentów, a nie ich jakości. Czy przemawia przeze mnie frustracja? Hej, pewnie tak, ale z czegoś ona wynika, nie? Jeśli myślisz o humanistyce, to sobie daruj. Szkoda życia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honotara77 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Z perspektywy dorosłości powiem tak, jeśli nie macie dużego talentu do nauk ścisłych najlepszym rozwiązaniem jest zdobyć konkretny zawód typu hydraulik czy stolarz a wtedy można zaocznie studiować co się chce, nawet filozofię Teraz naprawdę brakuje dobrych fachowców, a bezrobotnych po studiach jest od groma, więc warto się zastanowić nad przyszłością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutka1093 Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Studiowałam dwa kierunki, ale teraz szczerze powiedziawszy nie jestem pewna czy studia są do końca potrzebne. Nie przygotowują do niczego tak naprawdę, wszystko zależy tylko od nas i ile włożymy w pracę, w naukę, w samokształcenie, nie koniecznie w szkole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts