Mrozie Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Dyskusja dotyczy newsa pt. TES Online: nadchodzi One Tamriel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 27, 2016 Author Report Share Posted August 27, 2016 Przyznam, że od dawna mam ochotę spróbować, a możliwość grania solo zdecydowanie do tego zachęca. Z drugiej strony... Nie jestem przekonany, czy całkowita skalowalność contentu ma sens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Powiem tak: zagrałem w betę i od tego czasu zlewam tę grę ciepłym moczem. Wyobraź sobie Skyrima, który przestaje udawać, że ma fabułę, a do tego wokół podskakuje kilku graczy i radośnie rujnuje wczuwkę. Ty ostro się skradasz, unikasz pułapek, a jakiś gościu obok radośnie w nie wbiega i leci dalej, bo nawet nie za bardzo go nadgryzły. Odpuść sobie, serio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 29, 2016 Author Report Share Posted August 29, 2016 Właśnie zasadniczy problem polega na tym, że z kim bym nie rozmawiał o ESO, to dostaje podobną opinię. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts