zalczyk Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Witam. Mam problem. Kupiłem dom w Imperial City, a później wydałem drugie tyle na jego urządzenie, tyle że wewnątrz nic sie nie zmieniło. Co zrobić z tymi papierami od "trzech braci" i co zrobić by dom został urządzony?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Po zakupieniu tych "papierów", twój dom powinien zostać urządzony. Tzn nie spodziewaj się wodotrysków, w końcu to szopa, najtańsza z możliwych. Powinny dojść (tzn to zależy jakie ulepszenia wykupiłeś) dwa krzesła, mały stół, kilka skrzyń i szafek do przechowywania twoich przedmiotów. Do tego jakieś bohomazy na ścianach. Cokolwiek się pojawiło? Jeśli nie, odczekaj jeszcze trochę. Jak to nie pomoże, zostaje konsola, albo trochę ryzykowna możliwość: czyli kradzież kolejnego pakietu "papierów" od innych kupców. Daj znać, jak stoi sprawa, postaram się pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 A jeśli to sie nie uda, to zapraszam do ikei! Mod do obliviona z Ikeą do ściągnięcia z tego linku... ciesze się, że mogłem pomóc ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts