Mrozie Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Dyskusja dotyczy newsa pt. Konan Destylator wkracza do akcji już dziś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlasta Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Nie mogłam się zjawić na premierze osobiście (przeklęci lekarze), więc wysłałam siostrę. Książkę mi kupiła, okolicznościową zakładkę z Jakubem wzięła, zdobyła autograf na tle stempla z gumofilcem więc lada dzień zabiorę się za lekturę. Tylko mam jeden problem, bo z uporem maniaka nigdy nie czytam jednej książki tylko najpierw przypominam sobie poprzednie, czeka mnie więc maraton z Jakubem W. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Niedawno sobie takowy zafundowałem i utwierdziłem się w przekonaniu, że Jakub lepiej wypada w krótkich formach. Dłuższe teksty lecą czasem na oparach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted October 31, 2016 Author Report Share Posted October 31, 2016 @Mlasta, to faktycznie dotarcie do Konana trochę Ci zajmie. @Cursian, czyli mówisz, że warto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Nie, maraton sobie zafundowałem, nie Konana. Jego jeszcze nie miałem okazji przeczytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts