Mrozie Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Dyskusja dotyczy newsa pt. The Banner Saga 3: znamy dwa kolejne cele kampanii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Nie wiem, czy chciałbym widzieć Ubina w boju. Był wyjątkowy właśnie dlatego, że NIE walczył. Swoją drogą jeśli dobrze pamiętam, on jakoś tam uzasadniał, że stroni od topora. Pamięta ktoś co konkretnie mówił i czy da się z tego sensownie wybrnąć? Ja wiem, "koniec świata, chędożyć przysięgi". Niby logiczne, ale jakieś takie mało odkrywcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 Widzisz, po wyborze Trumpa na prezydenta nawet Ubin przestał być pacyfistą. A poważnie, dokładnie nie pamiętam, ale chodziło chyba o to, że zwyczajnie przeszedł na emeryturę. Za niedługo zamierzam sobie odświeżyć TBS przed przejściem "dwójki", więc zwrócę na to uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts