Redakcja Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Przy okazji grudniowej zapowiedzi TES V: Skyrim, Bethesda zaprezentowała pierwszy teaser z gry, który tak naprawdę pokazywał nam naprawdę niewiele. Wczoraj wieczorem w sieci pojawił się jednak nowy trailer, tym razem prezentujący znacznie więcej, włączając w to fragmenty rozgrywki!Całego newsa przeczytasz pod niniejszym adresem: Pierwszy trailer z TES V: Skyrim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Na wdechu od kilku minut :O łAAAAł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Wszystko ładnie pięknie, ale dupy nie urywa IMO. Zdecydowanie większe wrażenie zrobiło na mnie przejście Morrowind->Oblivion (jeśli chodzi o fazę zapowiedzi/trailerów/screenów). Pożyjemy, zobaczymy, co nam wysmażą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 A mi urwało. :) Wspaniała płynność animacji, cudownie wyglądające wioski... Ach! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ed Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Prawie się zlałem w gacie ze szczęścia! Aż odpaliłem sobie Obliviona. Mam tylko adzieję że gra pójdzie mi na full detalach, ale pożyjemy zobaczymy, w końcu mam skrzynkę więc jakby co się zmodernizuje ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 U mnie nie ma szans na full detale. Mogę co najwyżej wymienić procesor, ale to i tak niewiele da... przydałoby się od razu pł. główną zmienić. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts