Jump to content

Recommended Posts

Po pierwsze - Są dwa odnośniki do solucji, a przynajmniej ja tak to widzę. Po drugie - Nie zauważyliście przypadkiem, że w zamku Redcliffe zaraz po pokonaniu hordy przy murach, a przed ostateczną konfrontacją, gdy rozmawiamy z krasnoludami, jeden krasnolud ma dość "żeński" głos? Konkretniej ten po lewej (blond włosy?) Chodzi mi oczywiście o polską wersję językową. Czy nie zalicza się to do jakiegoś easter egga? ;] Cholernie mnie to denerwowało, zawsze, gdy grałem, a rozmawiałem z krasnoludami już z tuzin razy przy tej sytuacji. Człowiek zawsze ma nadzieję, że w trakcie poprawek coś się zmieni. Niestety nie ten babski głos przy szwarnym krasnoludzie z przaśnymi rumieńcami. To właśnie zniszczyło mi całą konstrukcję...
Btw. Bardzo się cieszę, że Mroziek dodał tą solucję. Nigdy nie byłem tęgim graczem i zupełnie straciłem głowę przy samym zjeździe możnych. Osobiście gram tylko i wyłącznie dla fabuły (którą nie tylko poznaję podczas solucji), nie zaś dla doświadczenia i samo sprawdzenia się. Dzięki Panie Michale :)
@ MATIMAK - Może "Mrozie" i Naczelny - ale nie mój. Mogę chwalić bezkarnie, jak jest za co! :-) @ HEX - Babski głos zniszczył Ci konstrukcję (psychiczną) zbyt łatwo. Nie wiesz niby, ile potrafi zniszczyć CAŁA baba? @ MROZIE - Pojedynek z Loghainem wcale nie jest banalnie prosty, jeśli nie grasz mięśniakiem. Mój wojownik po ripoście ze cztery razy leciał tyłem przez pół sali i lądował na du... na tarczy. Nie miał, bidul, kiedy łyknąć okładu. IMHO, jakie taktyki - takie wyniki.