Redakcja Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 W grudniu Harebrained Schemes zapowiedziału, że niedłiugo po nowym roku ruszy zbiórka pieniędzy na nową grę w uniwersum Shadowruna. Dzisiaj amerykański deweloper poinformował, że kampania rozpocznie się w najbliższy wtorek.Całego newsa przeczytasz pod niniejszym adresem: Nowy Shadowrun na Kickstarterze od wtorku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veniu Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Dobrze, że jest to kontynuacja, a nie DLC. Mam nadzieję jednak, iż będzie na tym samym poziomie co Dragonfall razem z jego ulepszeniami do mechaniki. P.S Czy otrzymał Pan e-mail odemnie, w którym spytałem się o warunkach zatrudnienia publicysty? Prosiłbym o odpowiedź na takowy email. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Mam nadzieję, że tym razem zdobędą więcej środków i stworzą większą, bardziej rozbudowaną grę. Po poprzednich Shadowrunach mój apetyt wzrósł. :) PS: na maila odpisałem. Niemniej na forum nie musimy sobie "panować". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts