Redakcja Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Wydanie Zaginionej Andrzeja Pilipiuka w tylko jednej oprawie, która pasowała do ostatniej serii okładek, wywołało tak wiele oburzenie fanów twórczości pisarza, że Fabryka Słów zdecydowała się stworzyć specjalne, darmowe obwoluty. Od teraz można je już odbierać w księgarniach lub samodzielnie drukować z plików PDF.Całego newsa przeczytasz pod niniejszym adresem: Obwoluty do Zaginionej A. Pilipiuka gotowe do odebrania w księgarniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Ja pierdziu! Nieodmiennie dziwi mnie ta okładkowa afera. Słyszałem kiedyś opinię, że książki w Polsce nie sprzedają się jakoś strasznie źle (choć dobrze nie jest), ale czytelnictwo jest jeszcze gorsze. Roześmiałem się, myśląc, że to żart. A facet, całkiem poważnie, powiedział, że ludzie kupują książki, bo... to dobrze wygląda (świadczy) na domowej półce o gospodarzu. Teraz zaczynam mu wierzyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Również słyszałem historie o tym, że ludzie posiadają w domu pokaźne biblioteczki, lecz niewiele spośród tych książek przeczytali. Trochę mnie to przeraża. Z własnych doświadczeń pracy w księgarni mogę stwierdzić, że książki jednak nie sprzedają się dobrze. Było lepiej zanim wprowadzono 5% VAT-u. Od tamtej pory jest już równia pochyła... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts