Redakcja Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 Artykuł ten jest częścią solucji gry Wiedźmin 3: Dziki Gon. Całość przeczytasz pod niniejszym adresem: Coś się kończy, coś się zaczyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fioek04 Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 Witam. Przechodząc grę wybrałam wszystkie "pozytywne" wybory, poza jednym. Podczas misji "krajobraz po bitwie" zabrałam Ciri do cesarza aczkolwiek nie wzięłam od niego pieniędzy.Okazało się, że ten jeden wybór całkowicie wpłynął na zakończenie - Ciri została cesarzową. Nieusatysfakcjonowana tym zakończeniem przejdę Wiedźmina raz jeszcze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 Fakt, to jest dość ważna decyzja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts