JinstKebe Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 cześć. jestem zagorzałym fanem sagi diablo i gram dużo w diablo three, a obecnie nie jestem hardkorowym graczem, więc mam naprawdę big nameą konfigurację pc: zjawisko ii 555 x2 biostar a780l four gb pamięci ram o wartości kingston ati 7750 dysk twardy wdblack 500 gb chociaż mogę z łatwością grać w tę grę z taką konfiguracją w rozdzielczości fullhd, jeśli spróbuję uruchomić kilka griftów 50+, gra zamienia się w cholerny powerpoint... czy możesz polecić ulepszenia sprzętu, aby gra działała trochę lepiej? mam ograniczony budżet, więc prawdopodobnie najpierw dostanę matkę + procesor + pamięć ram, vga będzie późniejszym zakupem i prawdopodobnie zatrzymam dysk twardy, dopóki nie będę mógł sobie pozwolić na dysk ssd. bardzo dziękuję za opinie i przepraszam za mój zły angielski! ps: mieszkam w gównianym kraju z naprawdę wysokimi cenami i ograniczeniami importu, więc tak naprawdę nie stać mnie na najnowsze rzeczy lub sprzęt z najwyższej półki, nie widzę też sensu w budowaniu wysokiej klasy maszyny do gry w diablo 3 ( gram tylko w d3, tboi:r i fo3/nv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts