Jump to content

Uwagi dot. forum

Hazreth

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mrozu, jeszcze szybciutko dwie rzeczy - odleg?o?? buttonów 'Strona g?ówa' do ' Wyloguj' od tego, co jest ni?ej ("Witaj Username" i okna wyszukiwania, a gdy jestem wylogowany, to od okienka szybkiego logowania) jest nieco zbyt du?a (tak na Safari jak na Lisku), oraz wszystkie dzia?y maj? ikony 'Zamkni?ty', nie wiedzie? czemu, nawet, gdy si? zaloguj?. Nie wiedzie? czemu, bo nie przeszkadza mi to w nich postowa? (vide cho?by ten post).

EDITED:

k thx :)

Mnie te? bardzo zaskoczy? ten skrypt forum. Nie ukrywam ?e pierwszy raz jest mi dane na nim "pracowa?". Ale ju? widz? pewne plusy jak i ma?e niedoci?gni?cia tego skryptu. Wiadomo nie od razu Kraków zbudowano, dlatego my?l? ?e w przeci?gu najbli?szych tygodni wy?oni si? ostateczny kszta?t forum :D

Czy system gwiazdek móg?by by? dok?adnie wyja?niony? Szuka?em w pomocy i nic nie znalaz?em  ??? ?wietnie by by?o gdyby Hazreth stworzy? zamiast gwiazdek ma?e ikony EM (takie jak przy dzia?ach).

Wiadomo ?e nie wiele osób u?ywa takich komunikatorów jak: ICQ, AIM, MSN czy YIM, dlatego mo?na je zast?pi? np.: gg/tlen/skype.

Ja równie? jestem za zmian?, niebieski nijak nie pasuje i podejrzewam, ?e taki kolor nie zosta? zamierzony, tylko jest pozosta?o?ci? po "standardowym" layu forum... My?l?, ?e Mroziu zrobi to tak, ?eby si? odró?nia?o i jednocze?nie nie by?o kompletnie z innej beczki, jak jest teraz.

Je?eli t?o cytatu b?dzie nie to ciemne (t?o wiadomo?ci), tylko jasne (ten papier), to i tak b?dzie si? wyró?nia?. A tak jest po prostu nieestetycznie.

BTW, je?eli zrobi?bym wi?kszy obraz t?a wiadomo?ci (nie 200px, a 300 lub 400, ?eby zmniejszy? powtarzalno??) to nie b?dzie zbyt du?y (wagowo)? Do ilu kb to mo?e by?? By?oby ?adniej, gdybm nieco zwi?kszy?ten obraz i by? go, Mrozu, wstawi?.

Odno?nie cytatów, przyznaje, pope?ni??m grzech zaniedbania. ;) Zaraz postaram si? to naprawi? i w miar? mo?liwo?ci spe?ni? pozosta?e ?yczenia.

BTW, je?eli zrobi?bym wi?kszy obraz t?a wiadomo?ci (nie 200px, a 300 lub 400, ?eby zmniejszy? powtarzalno??) to nie b?dzie zbyt du?y (wagowo)? Do ilu kb to mo?e by?? By?oby ?adniej, gdybm nieco zwi?kszy?ten obraz i by? go, Mrozu, wstawi?.

Mo?emy spróbowa?. Do stracenia i tak nie mamy nic. :)

• 2 weeks later...