Sir Jedi Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Teraz podgl?d wygl?da ?wietnie, o to chodzi?o ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Tak jakby... Zamkn??em Offtopic. No i go otworzy?em z powrotem. Mam supermoc zamykania w?asnych tematów? Widz? przyciski "Zamknij" i "Usu?". Z ch?ci? bym si? jej pozby?. Moc zamyklania w?asnych tematów by?a faktycznie w??czona, odebra?em Ci j?. Co do "Usu?" - to jest ten przycisk dotycz?cy ca?ego w?tku, czy tylko pojedynczej wiadomo?ci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Przecie? usuwanie pojedynczej wiadomo?ci jest przy wiadomo?ci, a nie obok przysku "zamknij"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Zgadza si?, ale musz? si? upewni? zanim podejm? kolejen kroki przy modyfikacji plików. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nie no ten button "Forum" na stronie EM jest po prostu obrzydliwy. Mrozie i Haz - wymy?lcie co? co bardziej pasuje do ikon dzia?ów. Tekstowy link niech zostanie przywrócony ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nie no ten button "Forum" na stronie EM jest po prostu obrzydliwy. Mrozie i Haz - wymy?lcie co? co bardziej pasuje do ikon dzia?ów. Tekstowy link niech zostanie przywrócony ;] Daj pokój, button jest ok! Co prawda wyobra?a?am sobie co? podobnego w stylu bardziej do buttonu "Nabór do redakcji", ale ten nie jest a? taki z?y. A co do tekstowego linku to jest równie? taki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 No dobra widz? ?e wszystko wróci?o do normy. Ja proponuj? baner "Forum" zamiast "Nabór do redakcji". I tak ludzie si? nie zg?aszaj?, a akcje krótkofalowe s? skuteczniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 mi tam na razie nic nie przeszkadza na forum. Od urodzenia jestem lekkoduchem i jak mnie cos nie ugryzie to tego nie poczuj? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Haz, ten button forum jest o niebo lepszy, du?y i widoczny. Muaa :-* Pi?kny po prostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 tak se mysle moze szhotboxa zainstalujemy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ale po co? Jak na razie nie ma takiej potrzeby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 tak se mysle moze szhotboxa zainstalujemy? My?l?, ?e temat "Offtopic" mo?e spokojnie spe?nia? rol? shoutboxa. Posty nie s? tam naliczane, wi?c i "rygor" b?dzie mniejszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ja mam pytanie... ee... z innej beczki Da si? wyrzuci? te galerie z awatarami do wyboru (tych aktorów i muzyków)? Szczerze powiedziawszy, to straszna skwara jest... S? beznadziejne i chyba lepiej gdyby ich w ogóle nie by?o, ni? jak maj? by? takie... :-\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 znaczy... wiesz, i tak nikt z nich nie korzysta, ale za?ó?my sie ?e znajdzie sie kto? bez inwencji i kreatywno?ci. Avatar bedzie nia niego czeka? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 No ale przegl?da?e? kiedy? te galerie? Normalnie zal.pl :-\ . Ca?kowicie zgadzam si? z Shane - do kasacji 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ja popieram superkarpika kto chce niech korzysta - nie to nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 A ja popieram, aby je wyje...wali?. BytheWay, mo?e by tak odpali? naliczanie postów w Offtopie? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Deep Stacie, Never! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 popieram d?edaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Hola Panowie, co to? Referendum? Co do naliczania postów w offie, to samo za?o?enie jest totaln? pora?k?... ju? widz? te diablo rzeczowe posty... Nawet nie mo?na by upomina? delikwenta o spamie, bo nie by?oby ?adnych kryteriów Tak?e Deep - obawiam si?, ?e nic z tego : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Naturalnie, opcji odblokowania licznika w Offie nie ma, z przyczyn chyba oczywistych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Dobry Wieczór. Zaskoczy? mnie dzisiejszy sms Shane Anwar. No fakt ostatnio jestem ma?o aktywny je?eli chodzi o Enklaw? Magii. Dawno nie napisa?em ?adnego newsa. Ucierpia?a przeze mnie sesja RPG. Nie mog? zapewni? ?e w najbli?szym czasie si? poprawi?. Ca?y rok szkolny Sobie olewa?em, nie rzadko przedk?adaj?c EM. Teraz MUSZ? wszystko nadrobi? dlatego trudno mi znale?? chocia? te pó? godzinki dziennie dla serwisu. Kiedy wróc? do "formy"? Tego nie wiem, ale czas ten postaram si? maksymalnie zmiejszy? . Nie ?egnam si? bo codziennie Em odwiedzam oraz czytam forum. Zaraz Wracam Sir Jedi. //No par? razy zapi?em, by?em na moment w szpitalu i gg mi si? chrzani, po za tym wszystko oki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Czekamy z niecierpliwo?cia na powrót do aktywnych SJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Zaskoczy? mnie dzisiejszy sms Shane Anwar Zwyk?a "babcina" troska Nie my?l, ?e Ci? chcia?am pogoni? tym smsem, czy co?, zastanawiali?my si? tylko z Mroziem, czy wszystko u Ciebie w porz?dku. Tak czy wspak, czekamy na Ciebie. Za?atw, co musisz i wracaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Czekamy Jedi, czekamy. Zw?aszcza, ?e roboty jest sporo, a b?dzie jeszcze wi?cej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts