Jump to content

Uwagi dot. forum

Hazreth

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak jakby... Zamkn??em Offtopic. No i go otworzy?em z powrotem. Mam supermoc zamykania w?asnych tematów? Widz? przyciski "Zamknij" i "Usu?".

Z ch?ci? bym si? jej pozby?.

Moc zamyklania w?asnych tematów by?a faktycznie w??czona, odebra?em Ci j?. ;) Co do "Usu?" - to jest ten przycisk dotycz?cy ca?ego w?tku, czy tylko pojedynczej wiadomo?ci?

Nie no ten button "Forum" na stronie EM jest po prostu obrzydliwy. Mrozie i Haz - wymy?lcie co? co bardziej pasuje do ikon dzia?ów. Tekstowy link niech zostanie przywrócony ;]

Daj pokój, button jest ok! Co prawda wyobra?a?am sobie co? podobnego w stylu bardziej do buttonu "Nabór do redakcji", ale ten nie jest a? taki z?y. A co do tekstowego linku to jest równie? taki ;)

• 1 month later...

Hola Panowie, co to? Referendum? :P

Co do naliczania postów w offie, to samo za?o?enie jest totaln? pora?k?... ju? widz? te diablo rzeczowe posty... Nawet nie mo?na by upomina? delikwenta o spamie, bo nie by?oby ?adnych kryteriów :P Tak?e Deep - obawiam si?, ?e nic z tego  ::)

• 2 weeks later...

Dobry Wieczór.

Zaskoczy? mnie dzisiejszy sms Shane Anwar. No fakt ostatnio jestem ma?o aktywny je?eli chodzi o Enklaw? Magii. Dawno nie napisa?em ?adnego newsa. Ucierpia?a przeze mnie sesja RPG. Nie mog? zapewni? ?e w najbli?szym czasie si? poprawi?. Ca?y rok szkolny Sobie olewa?em, nie rzadko przedk?adaj?c EM. Teraz MUSZ? wszystko nadrobi? dlatego trudno mi znale?? chocia? te pó? godzinki dziennie dla serwisu. Kiedy wróc? do "formy"? Tego nie wiem, ale czas ten postaram si? maksymalnie zmiejszy? . :)

Nie ?egnam si? bo codziennie Em odwiedzam oraz czytam forum.

Zaraz Wracam

Sir Jedi.

//No par? razy zapi?em, by?em na moment w szpitalu i gg mi si? chrzani, po za tym wszystko oki :)

Zaskoczy? mnie dzisiejszy sms Shane Anwar

Zwyk?a "babcina" troska  :)

Nie my?l, ?e Ci? chcia?am pogoni? tym smsem, czy co?, zastanawiali?my si? tylko z Mroziem, czy wszystko u Ciebie w porz?dku.

Tak czy wspak, czekamy na Ciebie. Za?atw, co musisz i wracaj  :)