Sir Jedi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Dzie? Dobry. Dzi? po szkole odbieram mój komputer z "naprawy". Je?eli chodzi o moj? sytuacj? w szkole poprawi?a si? ona, po mimo tego ?e nadal nie jest weso?o. Ale mam teraz wi?cej wolnego czasu i po d?uuugiej przerwie zamierzam znów bra? aktywny udzia? w tworzeniu EM. Nie ukrywam ?e z bólem serca musia?em chwilowo zawiesi? prace nad wortalem ale teraz wracam i b?d? tak d?uuugo jak mi na to pozwoli?. W tym czasie nie pró?nowa?em i o EM nie zapomnia?em. Nawet z Nalerem zrobili?my Sobie mini mini zlocik Oczu nie mog? nacieszy? nowym designem EM! ?wietna robota, ryli My?l? ?e tacy forumowicze jak Markusz czy SuperKarpik czynnie wspomog? dzia? Literatury. Po paru tygodniach posuchy, czas rozkr?ci? Enklaw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Cieszymy si?, ?e do nas wracasz Forum i serwis faktycznie troch? przysch?o, ale teraz, ju? po odpaleniu laya, b?dziemy mogli wzi?? si? za dalsze "artowanie" i rozkr?canie forum. Tak wi?c witamy Ci? z powrotem i có?... D O R O B O T Y si? bierzmy ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Wró?. Kompa odbior? dopiero w czwartek/pi?tek, nie przez ten czas nie b?d? pró?nowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Nawet nie wiesz jak si? ciesze, ze wracasz... A teraz roboty z newsami b?dzie jeszcze wi?cej, bo jak wspomnia?em w newsie, "poszerzamy horyzonty" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Po 3 tygodniach mam w ko?cu kompa sprawnego w domu. Prosz? o dalsze rozkazy wodzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 pani moderator! pani usunie to wyzej! Usuni?te, Prosz? pana ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gris Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Czemu nie mog? zak?ada? nowych tematów ? Czuj? si? gorszy :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Czemu nie mog? zak?ada? nowych tematów ? Czuj? si? gorszy :/ H?? :o Spokojnie, to tylko awaria A na powa?nie, zaraz si? skontaktuj? z adminem, ?eby jak najszybciej co? z tym zrobi?, nie musisz czu? si? gorszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Mea culpa. Powinno ju? by? wszystko OK. Dzi?ki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nie b?d? si? rozwodzi? tylko odrazu napisz? o co chodzi. Gdy chcia?em odpowiedzie? w którym? z tematów wyskoczy?a mi taka stronka: Sceen komunikatu Obecnie korzystam z Firefox 2.0.0.15. Wsio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Zdaje si?, ?e nacisn??e? po prostu jeden z buttonów znajduj?cych si? u do?u strony. Tym razem to nie awaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakrzew Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 A moge napisac "zajefajne"? Panie Sir Jedi? ;p Przede wszystkim mo?esz pisa? poprawnie bo forum EM to nie chanel na D1. Po drugie masz nie przeklina? A po trzecie przenosz? do tematu "O forum". Jak ju? piszesz per pan na forum to w realu te? mo?esz si? tak do mnie zwraca? - SJ Nigdy wiecej nie pisz w moim poscie... Pisz pod swoim "gwiezdnym" nickiem ;+) W realu? Ojjj, zebys sie nie przeliczyl... :+) Nie rób offtopiku z tematu Micha?a, jak co? ci si? nie podoba to buchaj na gg/real a nie za?miecasz forum EM. - SJ. Czytanie ze zrozumieniem: "Nigdy wiecej nie pisz w moim poscie... Pisz pod swoim "gwiezdnym" nickiem ;+) W realu? Ojjj, zebys sie nie przeliczyl... :+)" Moze przydac sie w sierpniu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 nie chwytam tego posta ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 Ja przede wszystkim nie mam poj?cia, co on tu robi i dlaczego zosta? tu przeniesiony. Nawet z ch?ci? zrobi?bym u?ytek z narz?dzi moderatorskich, które mam jeszcze, dopóki Mroz mnie ich nie pozbawi (chodzi o dost?p do redakcyjnego forum), ?eby to do offa przenie??, ale dzi? net mi tak g?upieje, ?e si? nie odwa?? na tak? bezczelno?? - bo co? si? podubluje, pokasuje gdzie nie trzeba i tylko syf b?dzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ch?opak si? zapyta? czy mo?e u?ywa? s?owa: zajefajne, czyli czy na forum mo?na u?ywa? takiego s?owa, wi?c przenios?em to do odpowiedniego dzia?u. A to ?e pisze co? do mnie na forum to ju? inna sprawa. Chcia?bym mu tylko przypomnie? sytuacj? która mia?a miejsce na pierwsze pó?rocze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Mieliśmy drobną awarię... powoli bede przywracał wszystko do poprzedniego stanu, jednak może to trochę zająć. Nie pytajcie ile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Jak sami widzicie, brakuje nam polskich znaków w starych postach... Poprawiłam już opowiadania SJa i jedno z dzieł Inheritora, jak również wszystkie tytuły tematów, w których także nie było polskich znaków. Powoli będę pracować nad resztą upośledzonych postów (przynajmniej tych długich, wprowadzających do tematu), ale w miarę możności, proszę ich autorów, by zrobili to sami, chociaż w tych krótszych postach. Po prostu, mając moment, zedytujcie swojego posta i zamiast pytajników wstawcie, co trzeba. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Inheritor Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Nabierząco kopiuje swoje dzieła, więc moge odrazu wrzucic poprawne wersje. Dzięki za poprawienie ''Drogi do nikąd'' Shane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Nie działa mi szukacz nowych postów (tzn zawsze pisze ze nie ma nieprzeczytanych postów), wyswietla mi tylko czesc podpisu i nie chce mnie trwale zalogowac ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siudek18 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Mam ten sam problem co markusz ;/ tzn oprócz wyszukiwania nowych postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Ciastka macie włączone w przeglądarce? Ja osobiście nie mam problemów ani z jednym, ani z drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 Ja mam za to problem z sesjami. Wybieram 'zalogowany: zawsze' - i owszem, podfora zapamiętują to ustawienie, ale już strona głowna forum nie i za każdym razem muszę się logować jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Kumpel skarżył mi się na ten sam problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Co do sesji: o ile dobrze się orientuje, SMF tworzy jedno ciastko, które przypisuje domenie www.enklawamagii.pl/forum lub enklawamagii.pl/forum. Logując się na domenie z przedrostkiem 'www' jest się zalogowanym na każdej podstronie z tymże przedstrostkiem, ale już nie na stronach zaczynających się od samego 'enklawa'. Będe grzebał jeszcze w kodzie, może uda mi się jakoś rozwiązać ten problem. Tak w ogóle, skin jak zapewne widać został przywrócony. Gdyby się jednak okazało, że coś jest nie tak - piszcie w tym temacie, jak zwykle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Widzę i aż chce się pisać Mam pewien problem a mianowicie nie mogę wystawiać komentarzy na pierwszej stronie. Nie mogę też umieścić sobie zdjęcia avatara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts