Jump to content

Uwagi dot. forum

Hazreth

Recommended Posts

Dzie? Dobry.

Dzi? po szkole odbieram mój komputer z "naprawy".

Je?eli chodzi o moj? sytuacj? w szkole poprawi?a si? ona, po mimo tego ?e nadal nie jest weso?o.

Ale mam teraz wi?cej wolnego czasu i po d?uuugiej przerwie zamierzam znów bra? aktywny udzia? w tworzeniu EM. Nie ukrywam ?e z bólem serca musia?em chwilowo zawiesi? prace nad wortalem ale teraz wracam i b?d? tak d?uuugo jak mi na to pozwoli?. W tym czasie nie pró?nowa?em i o EM nie zapomnia?em. Nawet z Nalerem zrobili?my Sobie mini mini zlocik :P

Oczu nie mog? nacieszy? nowym designem EM! ?wietna robota, ryli :P

My?l? ?e tacy forumowicze jak Markusz czy SuperKarpik czynnie wspomog? dzia? Literatury.

Po paru tygodniach posuchy, czas rozkr?ci? Enklaw? :)

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cieszymy si?, ?e do nas wracasz :) Forum i serwis faktycznie troch? przysch?o, ale teraz, ju? po odpaleniu laya, b?dziemy mogli wzi?? si? za dalsze "artowanie" i rozkr?canie forum. Tak wi?c witamy Ci? z powrotem i có?...

D O  R O B O T Y si? bierzmy  ;D

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

A moge napisac "zajefajne"?

Panie Sir Jedi? ;p

Przede wszystkim mo?esz pisa? poprawnie bo forum EM to nie chanel na D1.

Po drugie masz nie przeklina?

A po trzecie przenosz? do tematu "O forum".

Jak ju? piszesz per pan na forum to w realu te? mo?esz si? tak do mnie zwraca? ;) - SJ

Nigdy wiecej nie pisz w moim poscie...

Pisz pod swoim "gwiezdnym" nickiem ;+)

W realu? Ojjj, zebys sie nie przeliczyl... :+)

Nie rób offtopiku z tematu Micha?a, jak co? ci si? nie podoba to buchaj na gg/real a nie za?miecasz forum EM. - SJ.

Czytanie ze zrozumieniem:

"Nigdy wiecej nie pisz w moim poscie...

Pisz pod swoim "gwiezdnym" nickiem ;+)

W realu? Ojjj, zebys sie nie przeliczyl... :+)"

Moze przydac sie w sierpniu...

Ja przede wszystkim nie mam poj?cia, co on tu robi i dlaczego zosta? tu przeniesiony.

Nawet z ch?ci? zrobi?bym u?ytek z narz?dzi moderatorskich, które mam jeszcze, dopóki Mroz mnie ich nie pozbawi (chodzi o dost?p do redakcyjnego forum), ?eby to do offa przenie??, ale dzi? net mi tak g?upieje, ?e si? nie odwa?? na tak? bezczelno?? - bo co? si? podubluje, pokasuje gdzie nie trzeba i tylko syf b?dzie.

Ch?opak si? zapyta? czy mo?e u?ywa? s?owa: zajefajne, czyli czy na forum mo?na u?ywa? takiego s?owa, wi?c przenios?em to do odpowiedniego dzia?u.

A to ?e pisze co? do mnie na forum to ju? inna sprawa. Chcia?bym mu tylko przypomnie? sytuacj? która mia?a miejsce na pierwsze pó?rocze ;)

Jak sami widzicie, brakuje nam polskich znaków w starych postach...

Poprawiłam już opowiadania SJa i jedno z dzieł Inheritora, jak również wszystkie tytuły tematów, w których także nie było polskich znaków. Powoli będę pracować nad resztą upośledzonych postów (przynajmniej tych długich, wprowadzających do tematu), ale w miarę możności, proszę ich autorów, by zrobili to sami, chociaż w tych krótszych postach. Po prostu, mając moment, zedytujcie swojego posta i zamiast pytajników wstawcie, co trzeba. Z góry dziękuję za pomoc.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Co do sesji: o ile dobrze się orientuje, SMF tworzy jedno ciastko, które przypisuje domenie www.enklawamagii.pl/forum lub enklawamagii.pl/forum. Logując się na domenie z przedrostkiem 'www' jest się zalogowanym na każdej podstronie z tymże przedstrostkiem, ale już nie na stronach zaczynających się od samego 'enklawa'.

Będe grzebał jeszcze w kodzie, może uda mi się jakoś rozwiązać ten problem.

Tak w ogóle, skin jak zapewne widać został przywrócony. Gdyby się jednak okazało, że coś jest nie tak - piszcie w tym temacie, jak zwykle. ;)