Fly_killer Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Hehe - Dla niewtajemniczonych - Shane walczy o przywrócenie komentarzy w ksiedze gosci bo w jednym z nich by? komplement dla niej - "najpiekniejsza z redakcji" ;-) :-P Ach ta kobieca pró?no?c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Dobra. Ten jeden komentarz mo?esz Mrozu usun??, bo mi ten pan spokoju nie da Zaraz wysnuje teori?, ?e walcz? o zegar, ?eby wiedzie? ca?y czas, i? jestem jeszcze m?oda;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Dobre :-) Nie wpad?em na to babciu Shane :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Czy?by opcja pisania bez rejestracji na forum zosta?a wy??czona z powodu botów? Ola? ksi?g? go?ci (i ew. wpisy z niej da? do jakiego? tematu na forum) a dla niezarejestrowanych u?ytkowników wprowadzi? jakie? zabezpieczenie typu 'przepisz kod z obrazka' przy postowaniu i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Tylko po co ukrywa? t? opcj? "pod" forum? Ksi?ga nikomu nie wadzi, by?a przed forum i powinna zosta?, wraz ze starymi komentarzami. Nie wszyscy go?cie odwiedzaj?cy stron?, odwiedzaj? tak?e forum, a mo?e chcieliby wyrazi? swoj? aprobat? lub jej brak. Komentowanie pod artem czy newsem to jednak nie to samo, bo z definicji, to komentarz DO okre?lonego tematu. Nieogólny. Tematyczny. A co do opcji pisania przez go?ci - owszem. Zosta?a ograniczona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Jak chcecie, nie ja przecie? decyduj?. Ja tylko wyrazam swoje zdanie i twierdz?, ?e ile? miejsc do pisania tych samych rzeczy tworzy chaos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Jak b?dzie z ksi?g? - jeszcze zobaczymy. Na razie przychylam si? ku twierdzeniu, ?e im wi?cej miejsc do komentowania, tym wi?kszy ba?agan, a nie o to chodzi. Inn? kwestie chcia?bym poruszy?, w zasadzie kosmetyczn?, ale jednak. Jeden z u?ytkowników napisa?w komentarzach do sondy, ?e tlo w podkategoriach menu powinno zosta? zmienione z pó?przezroczystego na czarne... jak to widzicie? Mi osobi?cie obecne, pó?przezroczyste t?o nie wadzi, chcia?bym jednak wiedzie?, co my?l? inni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja osobi?cie wol? lekko przezroczyste. Krycie na poziomie 75-80% powoduje, ?e tekst jest czytelny, a zarazem jest ?adny bajer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja jestem za tym, ?e mog?oby zosta? jeszcze odrobin? przyciemnione. Momentami mam wra?enie, ?e za bardzo zlewa sie z tekstem newsów, szczególnie kiedy u?ywam laptopa, gdzie wszystko jest "ja?niejsze" ni? na mojej starej stacji. Przezroczysto?? tak, ale przynajmniej na 85%, mo?e wi?cej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Licznik odwiedzających serwis powróci w końcu, czy już w ogóle go nie będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Licznik odwiedzających serwis powróci w końcu, czy już w ogóle go nie będzie? + aktualna data i licznik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Licznik odwiedzających serwis powróci w końcu, czy już w ogóle go nie będzie? Jeśli to aż tak istotne, to może powrócić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Istotne. Jak dla mnie. To było miejsce, w które często spoglądałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Inheritor Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Mam problem z aktywacją konta. Za kazdym razem gdy to robie, to wyskakuje mi następujący komunikat: Błędny kod aktywacyjny. Nie można ukończyć rejestracji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 ja mam z kolei taki problem, i to się dzieje zarówno na serwisie, jak i na forum, że muszę dwa razy wpisywać hasło. Po wpisaniu pierwszy raz, pokazuje mi "błędne hasło". Wpiszę drugi i jest ok. Trochę to upierdliwe, zważywszy na to, że mam je dość długie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 Aktywacja naprawiona. Co do hasła: masz w nim może jakieś znaki specjalne, podkreślniki, mapłpy etc.? Dziwna sprawa, zwłaszcza jeśli chodzi o forum, które ma dosyć hermetyczną strukturę i w którym nie maczałem moich PHP-owych paluszków (toteż nie powinno być żadnych błędów po stronie skryptu, być może coś właśnie z hasłem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Hasło nie ma żadnych tego typu znaków. Składa się z ciągu cyfr. Tylko to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Galeria Zahconu jest pusta. Link nie działa. :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Właśnie - działa tylko jedno zdjęcie, które w dodatku po powiększeniu jest częściowo przykryte przez banner fabryki słów :-\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 Właśnie - działa tylko jedno zdjęcie, które w dodatku po powiększeniu jest częściowo przykryte przez banner fabryki słów :-\ Zdjęcia nie zawsze są zasłonięte - zalezy to od tego, w którym miejscu na pasku przewijania kliknie się w miniaturkę. Zresztą, zdjęcia można przesuwać, poprzez nacisnięcie LPM, przytrzymanie i przeciągnięcie w dowolnym kierunku. Link zostanie naprawiony, dam znać kiedy to się stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Błąd w dziale Fallout tactics - po kliknięciu następuje powrót do strony głównej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Nie wiem, czy już ci o tym wspominałam, czy nie, ale to nadal nie działa, więc napiszę tutaj. Linki do listy zaklęć w dziale Oblivion - magia nie rozwijają się. Może mało palący problem, ale w związku ze zbliżającą się publikacją solucji do Shivering Isles, ten dział będzie potrzebny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Nie wiem czy już ktoś o tym pisał ale linki w dziale Opowiadania przenoszą użytkownika na stronę główną EM. Edit: Chyba jednak tylko link do Prologu http://www.enklawamagii.pl/bg/umiejetnosci - W tym dziale jest formularz rejestracyjny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Wszystkie powyższe błędy zostały naprawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Wiecie czego mi brakuje w tym naszym wodotryskowym newspanelu? Przycisków do zmiany aktualnie pokazującego się newsa. Czasem chce się przeczytać, co tam dokłądnie napisane, a news zmienia się i trzeba czekać przez kolejne 3 zanim pierwszy powróci. Dało by się zrobić button za pomocą którego szybciej da się "przewinąć" newsy, które nas już nie interesują? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts