Jump to content

"Dzień dobry" po raz pierwszy - tutaj możesz się przywitać

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe...

W takim razie jestem zła. Przejrzałeś mnie i moje prawdziwe oblicze.

wiedziałem!! hahahahahahahahah!!!!!

ej siemano!

W takim razie jestem zła. Przejrzałeś mnie i moje prawdziwe oblicze.

Wiedziałem, że te istoty gdzieś są. Ci przeklęci bublonici. Potęga tej wiedzy pochodzi z Czarljego (bądź Polakami) Jednorożca, tego co nie uniknął Ble Ble Ble, w trzecim epizodzie jego życia.

[tt]

- oto pierwsza część.  8) [/tt]

No, ten, teges. Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... :D :D ;D ;D

A witam witam w progach EM mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej :)

Pewnie ze Szpicodziury...

Nie prawda, bo z Urwipołciów Mazowieckich. :D

A witam witam w progach EM mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej :)

Może i mi się uda zagrzać miejsca na dłużej, zależy jak internet będzie dostępny na obozach.  8)

Jako, że mój pradziad był prawnukiem, dziecka, z nieślubnego łoża Smegol'a, tak tego, co pół świata latał za pierścieniem. Kpię na twe klątwy. A i mój ekran jest antyplazmatyczny, duży i wypukły.

Teraz założymy Kościół Świętego Kosmicznego Chomika. Tak, niech ta nowa organizacja przejmie władze na tym świecie. Będziemy wybierać prezydentów, premierów, papieży i ludzi roznoszących żarcie. Młahahahahaha.

Dobra, enough.

Jeśli wyrazisz chęć kontynuowania tematu, proszę do Offtopa .

Powiem szczerze, że nie trzeba. Lecz pokazałem swą kolejną cechę, brak poczucia humoru, który jest nadzwyczaj potrzebny w kontaktach między istotowych. Bo nie każdy jest człowiekiem, przynajmniej osoby mi znajome udowadniają, że homo erectus miał ten mózg.

A teraz też troszkę poważnej, dałoby się założyć na forum jakieś grupy, czy coś w ten deseń.