Jump to content

"Dzień dobry" po raz pierwszy - tutaj możesz się przywitać

Jachoo

Recommended Posts

To nie forum redakcyjne, tylko forum dla ludzi, którzy mają podobne zainteresowania, w tym wypadku szeroko pojętą fantastyka. Nie musisz być redem, żeby należeć do społeczności EM :)

Ale jeśli bardzo byś chciał, to my tu mamy sposoby na szlifowanie warsztatów  ;)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Co to? Tylu nowych uzytkowników, a nikt się nie wita? Nieładnie  :-X

Witam więc!

Przepraszam, że sie nie przywitałam, ale nie zauważyłam tego tematu wcześniej  :'(

Uwielbiam fantastykę, o enklawie dowiedziałam się od brata, przepadam za twórczością H.P. Lovecrafta, a Władce Pierścieni oglądałam już chyba miliony razy!

Pozdrówka!  ;)

Witam :) Jestem starym, zakręconym wilkołakiem (przemiana w owo stworzenie nastąpiła podczas sesji w pewnej grze mmo i tak już zostało ;) ) Z fantastyki lubię właściwie wszystko, co zjadliwe  ;) choć najbardziej upodobałem sobie mroczne światy Kresa i Kinga... Pozdrawiam :)

• 1 month later...

Dopiero teraz zauważyłem temat to i się witam ;) .

Dobry wszystkim, jestem Anubis i jestem starożytnym egipskim bóstwem śmierci. Rzecz jasna nie naprawdę, po prostu ta postać jest fajna i szpanuje wiedzą o Egipcie ;) . Naprawdę jestem tylko prostym użytkownikiem internetu dla którego fantastyka w całości jest ważnym hobby, elementem życia. Nie miałem co robić więc poszukałem jakiejś strony o fantasy i jestem ;) .

• 2 months later...

Witam serdecznie, jestem nowym na Enklawie Magii, miło mi poznać wszystkich miłośników wszelakich odmian fantastyki :)

Nazywam się Patryk, jestem z Lublina, studiuję historię na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim (I rok). Jestem wielkim pasjonatem książek Stephena Kinga, uważam go za najlepszego pisarza, jakiego kiedykolwiek miałem okazję czytać. Mimo to bardzo lubię fantastykę, tak i polską jak i zagraniczną. Oprócz tego lubię dobre kino (wczoraj byłem na filmie "Bękarty wojny" i do dzisiaj się nie mogę pozbierać :D)

Co jeszcze... no nie umiem i nie lubię o sobie za dużo pisać, więc pozwolę sobie w tym miejscu skończyć :)

Pozdrawiam