Shane Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 To nie forum redakcyjne, tylko forum dla ludzi, którzy mają podobne zainteresowania, w tym wypadku szeroko pojętą fantastyka. Nie musisz być redem, żeby należeć do społeczności EM Ale jeśli bardzo byś chciał, to my tu mamy sposoby na szlifowanie warsztatów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duval Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Ale jeśli bardzo byś chciał, to my tu mamy sposoby na szlifowanie warsztatów Kamieniem szlachetnym też nie jestem. O.O A tak poważnie to z chęcią skorzystam z tego, może coś wyskubie i opublikuję, dam pod krytykę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Jedno masz jak w banku- z każdym tekstem warsztat się ćwiczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duval Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 To czym prędzej zamieszczę jeden jakiś stary. A co mi tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 I prawidłowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alaestr Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Ok. To będzie chyba mój pierwszy post. Jako stały obserwator Enklawy Magii mówię "dzień dobry". Chociaż o tej porze to w sumie "dobry wieczór". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duval Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Nie martw się, zawsze możesz powiedzieć, że jesteś z innej strefy czasowej. Tego nikt nie sprawdzi. . No i witam cię, drogi obserwatorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Ja również witam, w imieniu redakcji Życzymy miłego i owocnego postowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Yup yup, witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankiel Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Witam. Niedawno zarejestrowałem się na tym forum. Jestem znany w niektórych kręgach pod ksywką "Jankiel". Mam nadzieję, że będę się dobrze czuł na tym forum i napiszę dużo mądrych postów ku chwale EM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Te "niektóre kręgi" to między innymi świat-fantastyki, czyż nie? Zdaje się, że właśnie stamtąd cię kojarzę... przeglądam sobie czasem wasze forum ;> Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Co to? Tylu nowych uzytkowników, a nikt się nie wita? Nieładnie :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Co to? Tylu nowych uzytkowników, a nikt się nie wita? Nieładnie :-X Witam więc! Przepraszam, że sie nie przywitałam, ale nie zauważyłam tego tematu wcześniej :'( Uwielbiam fantastykę, o enklawie dowiedziałam się od brata, przepadam za twórczością H.P. Lovecrafta, a Władce Pierścieni oglądałam już chyba miliony razy! Pozdrówka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Witamy płeć piękną Mam nadzieje, że zabawisz u nas długo. No i że przybliżysz nam nieco prozę Lovecrafta w dziale literackim Mamy tam już kilka owocnych dyskusji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverhair Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Witam Jestem starym, zakręconym wilkołakiem (przemiana w owo stworzenie nastąpiła podczas sesji w pewnej grze mmo i tak już zostało ) Z fantastyki lubię właściwie wszystko, co zjadliwe choć najbardziej upodobałem sobie mroczne światy Kresa i Kinga... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Witamy również Ciebie Jestem starym, zakręconym wilkołakiem zakręcony spoko, wilkołak - ok, ale stary? Starość to pojęcie względne : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubis Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Dopiero teraz zauważyłem temat to i się witam . Dobry wszystkim, jestem Anubis i jestem starożytnym egipskim bóstwem śmierci. Rzecz jasna nie naprawdę, po prostu ta postać jest fajna i szpanuje wiedzą o Egipcie . Naprawdę jestem tylko prostym użytkownikiem internetu dla którego fantastyka w całości jest ważnym hobby, elementem życia. Nie miałem co robić więc poszukałem jakiejś strony o fantasy i jestem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Witam, w imieniu redakcji. Co do fascynacji Anubisem i mitologią egipską - polecam książkę pod patronatem Enklawy -> o TU Może ci się spodobać, jeśli się grzebiesz w wierzeniach starożytnych Egipcjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Witamy, witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inheritor Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Widze dużo nowych duszyczek, od kiedy ostatni raz tu zaglądałem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 To zaglądaj częściej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inheritor Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Matura, praca te sprawy, teraz bede zaglądał częściej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Trzymam cię za słowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimek Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Witam serdecznie, jestem nowym na Enklawie Magii, miło mi poznać wszystkich miłośników wszelakich odmian fantastyki Nazywam się Patryk, jestem z Lublina, studiuję historię na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim (I rok). Jestem wielkim pasjonatem książek Stephena Kinga, uważam go za najlepszego pisarza, jakiego kiedykolwiek miałem okazję czytać. Mimo to bardzo lubię fantastykę, tak i polską jak i zagraniczną. Oprócz tego lubię dobre kino (wczoraj byłem na filmie "Bękarty wojny" i do dzisiaj się nie mogę pozbierać ) Co jeszcze... no nie umiem i nie lubię o sobie za dużo pisać, więc pozwolę sobie w tym miejscu skończyć Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Jestem wielkim pasjonatem książek Stephena Kinga, uważam go za najlepszego pisarza, jakiego kiedykolwiek miałem okazję czytać. Mało czytałeś. Mam nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts