Shaggy 0 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Elo. Zastanawia mnie jedna kwestia. Grając łotrzykiem, zawsze daje od razu otwieranie zamków, żeby później otwierać te wszystkie skrzynie itp. Jednak czasami gdy jestem w Redcliff na początku to i tak nie mogę otworzyć kilku rzeczy, bo za małe umiejętności. Czy np. 3/4 pkt. do sprytu załatwiłyby sprawe z otwieraniem wielu rzeczy? Na początku gry właśnie kilku rzeczy nie mogłem otworzyć a otwieranie zamków miałem zawsze na czas (czyt. jak 8 lev to od razu otwieranie zamków itp.). Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumiał, bo chaotycznie piszę ;p Quote Link to post Share on other sites
Rudolf 0 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Z tego co zauważyłem spryt wpływa na otwieranie zamków choć mogę się mylić, spróbuj zainwestować parę pkt w właśnie spryt. Quote Link to post Share on other sites
Mrozie 6 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 http://www.enklawamagii.pl/crpg/dragonagepoczatek/umiejetnosci/kradziez Dokładnie tak, umiejętność kradzieży opiera się na sprycie. Niemniej, niektóre zamki w Redcliffe są po prostu trudne do otwarcia i możesz potrzebować nawet "Mistrza kradzieży". Quote Link to post Share on other sites
wiolakosmider2906 0 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 NO a ja mam problemy z otworzeniem dzwi w denrim Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts