Matimak Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 I już po seansie 8). Rzeczywiście bardzo ciekawa produkcja, chociaż zakończenie nieco mnie zaskoczyło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Rzeczywiście bardzo ciekawa produkcja, chociaż zakończenie nieco mnie zaskoczyło. To chyba dobrze, czyż nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ależ oczywiście. 8) Najlepsze wszak jest to, czego byśmy się nigdy nie spodziewali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Btw w sobotę w Polsacie leci "Obcy: ósmy pasażer Nostromo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Platige Image, firma w której Bagiński jest dyrektorem kreatywnym, stworzyła intro i outro gry "Wiedźmin". Palce lizać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 A owszem zacne to produkcje, zacne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Obcy to naprawdę przecudowny film. Dobry przykład na horror w świecie sci-fi. To chyba pierwszy film który zapoczątkował liczne książki typu coś jest na pokładzie i zabija. Sam fakt jak wygląda obcy i to, że nie nadano mu żadnej obciachowej nazwy przyciągnęło widzów do ekranów. Słyszałem coś, że kręcą predatora III to prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 O Predatorze III nie słyszałam. Ale nawet jeśli, nie liczę na nic wielkiego. Crossovery "Alien vs. Predator" też mi się nie podobały specjalnie. Gry, owszem, ale filmy? bez rewelacji. A co do Obcego, to klasyk. Rodzice opowiadali mi, że byli na tym w kinie w '79tym Jak na ten rok, to film jest naprawdę przedni w efektach specjalnych. Do tego Weaver dała radę i otworzyła drogę heroizmowi kobiet w późniejszych filmach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Do tego Weaver dała radę i otworzyła drogę heroizmowi kobiet w późniejszych filmach Mi się wydaje, że pierwsza była Leia Organa, oczywiście z Gwiezdnych Wojen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Wybaczcie, że tak innej beczki ale dla zainteresowanych: w Wielką Sobotę (czyt. juz za tydzień ) o 15:10 na dwójce leci "Willow" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Mi się wydaje, że pierwsza była Leia Organa, oczywiście z Gwiezdnych Wojen Leia nie była główną bohaterką jednak... Wybaczcie, że tak innej beczki ale dla zainteresowanych: w Wielką Sobotę (czyt. juz za tydzień Mrugnięcie ) o 15:10 na dwójce leci "Willow" Wybaczam i dziękuję :* Na pewno obejrzę ponownie Kilmera w życiowej roli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Btw dziś o 22 na Pulsie jest "Equilibrium" jeśli ktoś nie widział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Wczoraj oglądałem dwa nowe 'Batmany'. Begin (Początek) jest trochę naiwny, ale można go zobaczyć, z kolei Dark Knight (Mroczny Rycerz) jest filmem wybitnym. Jeżeli ktoś będzie miał okazję zobaczyć, niech zrobi to koniecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Co do 'Mrocznego Rycerza" zgadzam się w całej rozciągłości/ Widziałem i również nie waham się zaliczyć tego filmu do wybitnych. Jeśli tylko ktoś ma okazję- pozycja obowiązkowa. Co do "Początku" to muszę nadrobić tą zaległość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Ja za to widziałam "Początek" i imo był taki sobie. Nadal najlepszym Batmanem do tej pory był Batman pierwszy z Nickolsonem jako Jokerem, a Keatonem jako nietoperzem. Nie mam nic do obecnego odtwórcy głównej roli, Bale'a lubię za wspaniałą rolę w Equilibrium. Niestety nie widziałam jeszcze "Mrocznego Rycerza", ale skoro mówicie, że jest dobry, z chęcią obejrzę, kiedy będzie okazja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Lubisz go najbardziej, droga Shane tylko z jednego powodu ... po prostu przypominają Ci się Twe młodzieńcze czasy, gdyż to na nim byłaś na premierze w kinie jako młoda dama przed 30 :P. Ale to w sumie nic śmiesznego, jak mawia ma 1/3 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Taaaak... 1/3 użytkownika Jachoo zna z autopsji moją starczą przypadłość : Ale to w sumie nic śmiesznego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Tak BTW to "Batman Początek" leci dziś na TVN o 20. Sam niestety nie dam rady obejrzeć, bo będę hmmm "na szlaku" ale to taka informacja- może ktoś jeszcze nie widział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 To robią jeszcze filmy wybitne? Tak czy inaczej, jakoś nigdy nie przepadałem ani za Batmanem, ani za jej feministyczną odpowiedniczką Catwoman (swoją droga, też jakoś za niedługo w TVN będzie, o ile dobrze pamiętam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 To robią jeszcze filmy wybitne? Jeszcze robią, ale to perełki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Catwoman Uch och... koszmar :-\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Batman Forever, to dopiero koszmar! :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Z innej beczki. Widział ktoś film "Khul Zdobywca"? W wakacje miałem okazję to zobaczyć i chociaż nie uważam filmu fantasy w którym główny bohater rzuca tekstami typu "o shit" za wybitny, to myślę, ze tak w sam raz na raz warto to obejrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Ludzie apeluję do was. Idźcie na Avatara! Koniecznie w wersji 3D. Wrażenia NIE SA MO WI TE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Ludzie apeluję do was. Idźcie na Avatara! Koniecznie w wersji 3D. Wrażenia NIE SA MO WI TE Byłaś w Imaxie czy zwykłym kinie 3d? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts