Kot_Behemot Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 "Death Note"? Nie warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Teraz tak się zastanawiam.. dlaczego ja cholera nie wymieniłem serii Nieśmiertelny?! Jeden z najlepszych filmów w historii, a w dodatku fantasy. Bardzo ciekawy motyw. Szczerze sie przyznam, że na jego podstawie stworzyłem klase do D&D i Warhammera - Mistrz Miecza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Teraz tak się zastanawiam.. dlaczego ja cholera nie wymieniłem serii Nieśmiertelny?! Jeden z najlepszych filmów w historii, a w dodatku fantasy. Bardzo ciekawy motyw. Bardziej mnie zastanawia fakt, czemu do diaska ja o tym nie wspomniałem? Rzeczywiście, "Nieśmiertelny" na mnie takze zrobił wrażenie, chociaż te nowsze części to już jednak nie to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Za klasykę można uznać "Flash Gordon" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nieśmiertelny? Highlander? Toć to klasyk nad klasykami! :o W 2012 ma ponoć wyjść kolejna część. Boję się, że zbezczeszczą to wielkie dzieło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Tak? Ja oglądałam tylko 1 część, o 2 wszyscy mówią, że lipa ale to sama muszę ocenić i to będzie 3 czy 4 część? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Wyszło co najmniej czterech Nieśmiertelnych, Filmweb twierdzi, że nawet więcej. Prawdę mówiąc, oglądałem to wieki temu i nie pamiętam, co było w której, ale faktycznie, jedna część była dość słaba. Ostatnio obejrzałem za to Starcie tytanów. Moim zdaniem, dramat. ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nie oglądałam. Ale za to ostatnio obejrzałam Książę Persji: Piaski Czasu Osobiście mi się wielce spodobało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Widział ktoś Johna Cartera? Warte uwagi to to? I pieniędzy, przede wszystkim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Oglądam właśnie "Thor: Mroczny świat". Właśnie jeden z tych dobrych zniszczył statek kosmiczny mrocznych elfów. W pojedynkę. Sztyletem...! :o Lubię fantasy, czy science ficton, no, ale proszę... Paradoksalnie od takiego kina oczekuję jak największej wiarygodności i logiki wydarzeń, zwłaszcza, że samo uniwersum jest już fikcyjne. "Trudność" fantastyki polega na tym, że nie może sobie pozwalać na bzdury. W sam świat trudno uwierzyć, więc wszystko po za tym musi być jak najbardziej wiarygodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts