Jump to content

Recommended Posts

Nasz urodzinowy konkurs właśnie ruszył - piszcie, co sądzicie o jego formule i samych pytaniach. Łatwe? Trudne? Podoba Wam się taki sposób zabawy?

Piszcie, a my rozważymy Wasze uwagi. To nasz pierwszy tego typu quiz, jednak nie zamierzamy poprzestać tylko na jednym! :)

https://enklawanetwork.pl/forum/temat/399-urodzinowy-konkurs-enklawanetworkpl/

Nagrody są fest ;) Na pewno będzie sporo chętnych. Formuła komkursu fajna, pytania nie wydają mi się zbyt trudne, choć trochę będę musiał poszperać. Mimo wszystko podejrzewam ze i tak trzeba będzie losować :P Przydałoby się info na stronie głównej konkursu (nad pytaniami) kiedy się

kończy, bo taką informacje znalazłem dopiero przez przypadek jak kliknąłem w zakładkę "konkurs". No i regulaminu

nigdzie nie widziałem, a trzeba zaznaczyć że się go akceptuje - zawsze było coś takiego że redaktorzy i najblizsze

rodziny nie moga brać udziału itp itd, chyba że coś mi umknęło :). A może to celowy zabieg  :P

Hm, przy akceptacji jest link do regulaminu (pogrubiony), ale może faktycznie wypadałoby go dodatkowo zaznaczyć. O terminach też dopiszemy, skoro w regulaminie jest to mało widoczne. Uno momento ;)

@Kot

Co prawda nie ma w regulaminie takiego zapisu jak Ruda wspomina, ale i tak podpadasz pod Enklawową "rodzinę". :P

Link do regulaminu jest - tylko zrób, Mroz, żeby się wyświetlał w nowym oknie - bo tak ktoś wypełni wszystkie rubryki, a kliknie link do regulaminu...

Racja, poprawiłem to.

Formuła komkursu fajna, pytania nie wydają mi się zbyt trudne, choć trochę będę musiał poszperać. Mimo wszystko podejrzewam ze i tak trzeba będzie losować

To dobrze, bo chcemy przygotować więcej takich konkursów w przyszłości. Tylko może pytania będą już trudniejsze :P