Hazreth Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Forum bez offtopa to nie forum, a przynajmniej forum niepe?ne, wybrakowane. Zatem - niechaj zaistnieje offtopic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Jak mi?o, EM ma forum i Offtopa po prostu cudnie Btw, ja póki co nie jestem dost?pny pod gadu/jabberze gdy? hase?ko zgubi?em, znaczy, "po?lizgn??em" si? na klawikordzie i nie mog? go odtworzy? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ale dosta?e? Moj? wiadomo??na gadu? Póki co trzymamy kciuki za "shakowanie" w?asnego GG/Jabbera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Naler. potworze, jak ty mog?e? tak nikczemnie post?pi?? to jeszcze gorsze ni? mój b??d w indeksie... > Pozdro z instytutu w B(rz)ydgoszczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 A tak swoj? drog?, to przyda??by si? nam jaka? reklama, ?eby forum nie zia?o pustk?. Takze admisnitratorskie or?dzie brzmi: zapraszajcie znajomych i znajomych znajomych, któzy interesuj? si? fantastyk? - wszak nasze "komjuniti" musi zacz?? ?y?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (...) Takze admisnitratorskie or?dzie brzmi: zapraszajcie znajomych i znajomych znajomych, któzy interesuj? si? fantastyk? - wszak nasze "komjuniti" musi zacz?? ?y?. Spokojnie Micha?, na gadu rozes?a?em ponad dwadzie?cia informacji do odpowiednich osób. Nie tylko reklama forum by si? przyda?a. Jestem jak najbardziej za tym ?eby dokona? nast?pnej wymiany bannerów, najlepiej z serwisem traktuj?cym o MMORPG (mo?e by? oczywi?cie o jakiej? konkretnej) poniewa? takie wortale maj? du?? ogl?dalno?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Sir Jedi->ale jaka wiadomo???O.o Shane, no mog?em sie pomyli?. W sumie jestem sam na sie wsciekni?ty, bo mia?em za?atwi? jedn? spraw? do ko?ca no i nie za?atwi?em. Czyli jest susz... Mrozie->spok, przeka?e si? paru osobom o forum. Jak Magda wróci z obozu(gdzie? w okolicach przysz?ego tyg.) to sie zarejestruje i jeszcze par? inszych osób Btw, hase?ko zostanie mi przys?ane za 14 dni. Admin serwera bash.org.pl ma sesje i nie ma czasu na zainstalowanie systemu odzyskiwania hase?ek. Wi?c jak co? macie mi do przekazania to via tel, forum albo mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Mog? zamie?ci? reklam? wszego wortalu na mojej stronie po?wi?conej grze MU Online. Ale to dopiero jak przenios? j? na nowy p?atny serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 reklamy b?d? jutro na forum politologii z UMK i UMK Community ( o ile imerr pozwoli) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pozatym Hobbit jest najwyzej ba?ni? (bajka to co innego wg tego czego mnie pani w liceum uczy?a) a fantastyka ma swoje korzenie w ogólno poj?tej ba?ni. Ha! Mroziu, a nie mówi?am, ?eby zrobi? osobny dzia? o MU? Babcia Shane wie, co mówi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Babcia Shane? No no no chyba si? zestarza?a? od wczoraj skoro jeste? ju? babci? Faktycznie dzia? o MU by?by mile widziany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Babcia Shane? No no no chyba si? zestarza?a? od wczoraj skoro jeste? ju? babci? Mo?e nie chodzi?o o babcie w sensie biologicznym a familijnym, rozumiecie... Shane ma ju? wnuki :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ?eee no chyba, ?e tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Rozczaruje Was, moi drodzy, nie mam wnuków No no no chyba si? zestarza?a? od wczoraj skoro jeste? ju? babci? A tu masz ca?kowit? racj?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Offtopic na chwil? umar?, ciekawe dlaczemu?;P Niestety, ferie si? sko?czy?y, czas do szko?y i karnawa?u nie wida?. Za 15 minut mam autobus. Btw, jest tu na forum kto? oprócz mnie, który si? interesuje anime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Anime - dlaczego nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Nie obawiajcie sie gdy? pojawi? si? na forum cz?ek a w?a?ciwie ryba która b?dzie pisa? za dwóch by na forum by?o co czyta? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Niestety, ferie si? sko?czy?y, czas do szko?y i karnawa?u nie wida?. Mów za siebie, ja dopiero zaczynam. Ale odpocz?? i tak nie b?dzie keidy, bleh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 widz? ?e wielu tutaj gra w MU a na jakim serwerze gracie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Global. Nie gram ju? na prywatnych bo mi si? znudzi?y. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Co Powiecie na Walentynki? Popieracie to ?wi?to czy wr?cz przeciwnie? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nie popieram, Idea mo?e i pi?kna, ale za du?o komercji wkrad?o si? w to w ostatnich latach. Poza tym, zakochanym nie potrzeba tego dnia (a przynajmniej nie powinno im by? potrzeba), bo oni si? kochaj? nie tylko w ten dzie? i nie tylko w ten dzie? to sobie i innym manifestuj?. Za to samotni staj? si? przez to ?wi?to jeszcze bardziej przygn?bieni ni? zwykle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nie mog? si? do ko?ca z tob? zgodzi?, gdyz walentynki jako samo z siebie to ?wieto by prze?ama? lody i wstydliwy koles mia? pretekst by wys?ac lasce kartk?. Prawd? jest ?e to ameryka?skie ?wi?to baardzo skomercjalizowane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Nie popieram, Idea mo?e i pi?kna, ale za du?o komercji wkrad?o si? w to w ostatnich latach. Poza tym, zakochanym nie potrzeba tego dnia (a przynajmniej nie powinno im by? potrzeba), bo oni si? kochaj? nie tylko w ten dzie? i nie tylko w ten dzie? to sobie i innym manifestuj?. Za to samotni staj? si? przez to ?wi?to jeszcze bardziej przygn?bieni ni? zwykle. Idea Bo?ego Narodzenia te? pi?kna, ale za du?o si? komercji wkrad?o ostatnio. Ogólnie wszystkie te ?wi?ta, od Walentynek, przez Bo?e Narodzenie po Wszystkich ?wi?tych (czy te? bardziej Haloween) s? skomercjalizowane. Trzeba samemu nauczy? si? odgradza? si? od tej komercjalizacji, bo je?eli nie, to mo?na zrezygnowa? z ka?dego ?wi?ta. BTW, ja si? nie czuj? przygn?biony, ani teraz, ani zwykle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Idea Bo?ego Narodzenia te? pi?kna, ale za du?o si? komercji wkrad?o ostatnio. Masz ca?kowit? racj?. mo?na zrezygnowa? z ka?dego ?wi?ta. Mo?na. Jestem za. BTW, ja si? nie czuj? przygn?biony, ani teraz, ani zwykle Bo jeste? twardy go?? Ja tam si? czu?am przygn?biona kiedy?. Nie mog? si? do ko?ca z tob? zgodzi?, gdyz walentynki jako samo z siebie to ?wieto by prze?ama? lody i wstydliwy koles mia? pretekst by wys?ac lasce kartk?. Która zwykle nic nie daje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts