Jump to content

Kącik miłośników starosłowiańskiej poezji śpiewanej

Hazreth

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

(...) Takze admisnitratorskie or?dzie brzmi: zapraszajcie znajomych i znajomych znajomych, któzy interesuj? si? fantastyk? - wszak nasze "komjuniti" musi zacz?? ?y?.

Spokojnie Micha?, na gadu rozes?a?em ponad dwadzie?cia informacji do odpowiednich osób. Nie tylko reklama forum by si? przyda?a. Jestem jak najbardziej za tym ?eby dokona? nast?pnej wymiany bannerów, najlepiej z serwisem traktuj?cym o MMORPG (mo?e by? oczywi?cie o jakiej? konkretnej) poniewa? takie wortale maj? du?? ogl?dalno?? :D

Sir Jedi->ale jaka wiadomo???O.o

Shane, no mog?em sie pomyli?. W sumie jestem sam na sie wsciekni?ty, bo mia?em za?atwi? jedn? spraw? do ko?ca no i nie za?atwi?em. Czyli jest susz...

Mrozie->spok, przeka?e si? paru osobom o forum. Jak Magda wróci z obozu(gdzie? w okolicach przysz?ego tyg.) to sie zarejestruje i jeszcze par? inszych osób :)

Btw, hase?ko zostanie mi przys?ane za 14 dni. Admin serwera bash.org.pl ma sesje i nie ma czasu na zainstalowanie systemu odzyskiwania hase?ek. Wi?c jak co? macie mi do przekazania to via tel, forum albo mail :)

• 2 weeks later...

Nie popieram, Idea mo?e i pi?kna, ale za du?o komercji wkrad?o si? w to w ostatnich latach. Poza tym, zakochanym nie potrzeba tego dnia (a przynajmniej nie powinno im by? potrzeba), bo oni si? kochaj? nie tylko w ten dzie? i nie tylko w ten dzie? to sobie i innym manifestuj?. Za to samotni staj? si? przez to ?wi?to jeszcze bardziej przygn?bieni ni? zwykle.

Nie popieram, Idea mo?e i pi?kna, ale za du?o komercji wkrad?o si? w to w ostatnich latach. Poza tym, zakochanym nie potrzeba tego dnia (a przynajmniej nie powinno im by? potrzeba), bo oni si? kochaj? nie tylko w ten dzie? i nie tylko w ten dzie? to sobie i innym manifestuj?. Za to samotni staj? si? przez to ?wi?to jeszcze bardziej przygn?bieni ni? zwykle.

Idea Bo?ego Narodzenia te? pi?kna, ale za du?o si? komercji wkrad?o ostatnio.

Ogólnie wszystkie te ?wi?ta, od Walentynek, przez Bo?e Narodzenie po Wszystkich ?wi?tych (czy te? bardziej Haloween) s? skomercjalizowane. Trzeba samemu nauczy? si? odgradza? si? od tej komercjalizacji, bo je?eli nie, to mo?na zrezygnowa? z ka?dego ?wi?ta.

BTW, ja si? nie czuj? przygn?biony, ani teraz, ani zwykle ;)

Idea Bo?ego Narodzenia te? pi?kna, ale za du?o si? komercji wkrad?o ostatnio.

Masz ca?kowit? racj?.

mo?na zrezygnowa? z ka?dego ?wi?ta.

Mo?na. Jestem za.

BTW, ja si? nie czuj? przygn?biony, ani teraz, ani zwykle

Bo jeste? twardy go?? ;) Ja tam si? czu?am przygn?biona kiedy?.

Nie mog? si? do ko?ca z tob? zgodzi?, gdyz walentynki jako samo z siebie to ?wieto by prze?ama? lody i wstydliwy koles mia? pretekst by wys?ac lasce kartk?.

Która zwykle nic nie daje.