Jump to content

Recommended Posts

jak mi posz?o? wrzuc jedynke i teraz do przodu na pó? sprzegle ok dojecha?em a teraz wrzuc wsteczny® i patrz do ty?u, i na lusterka i spokojnie do ty?u...to jest luz za kare mnie nie wzio? ju? na miasto bo sie spó?ni?em o 10min ;P kolejn? jazde mam w poniedzia?ek o 7.00 ;/

Guest Inheritor

Czyli dzisiejszy wypad na bulwar aktualny :D. A prawko teraz trzeba robic jak najszybciej bo w listopadzie wchodzi ustawa, która wprowadzi 4000 pyta? teorii, a jest teraz 400. W ogóle d?ugo sie robi prawko, bo ja zaczo?em w kwietniu a do dzi? mam dopiero 16 godzin jazdy ;/.

Wszystko zale?y od twojego zaci?cia i instruktora jakiego sobie wybierzesz.

Ja zacz??am razem z kole?ank? w czerwcu zesz?ego roku. 29 wrze?nia zda?am egzamin, a ona, cho? równo zacz??y?my - u tego samego instruktora, prawka nadal nie ma.

Tak?e wiecie... niepowiedziane, jak komu szybko pójdzie.

Guest Inheritor

1. O Siudek trzeba by? tob? by zaspac na jazd? ;p

2. Jeszcze w Dawn of War te? taki mia?e? jak grali?my razem ;p.

3. Venri to imperator w WH40k Karpik!!!

Zmodyfikowa?em ?eby nie by?y trzy posty pod Sob?. - SJ

Inheritor

Przestudiowa?em ca?ego fluffa i kanony ?wiata 41 tysi?clecia i nie znalaz?em informacji na temat imienia Imperatora. W Codexie jest wzmianka "Jego imie ginie w mrokach wieków wojen i zmaga?"

Ja na razie chodz? i wszystko jest cacy

Mam fajnego instruktora który do tego je?dzi na Crossie (tak jak ja)

Umawia?em si? z nim na jazd? po wertepach.

Ale raz spotka?em dziewczyn? jak mnie odwozili pod dom, która mia?a wyje?d?one 17 godzin a je?dzi?a jak po 7... troch? smutek

OOo kolego to jeszcze nic...

Ja po swoim egzaminie by?am odwo?ona przez instruktora do domu, no ale po drodze jeszcze musia?am odby? jazd? z ch?opakiem (sk?din?d kojarzyli?my si? z podstawówki...), który by? 3 dni przed egzaminem. Wje?d?a? pod pr?d, nie zatrzymywa? si? na ?wiat?ach, a ca?? drog? z Pi?y do domu (ok 30 km) jecha? po prostej, krajowej 10tce...uwaga... 50, w porywach 60 km/h...