Hazreth Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Masz ca?kowit? racj?. Dzi?kuj?. Mo?na. Jestem za. A ja nie, bo lubi? ?wi?ta. Nie mog? si? do ko?ca z tob? zgodzi?, gdyz walentynki jako samo z siebie to ?wieto by prze?ama? lody i wstydliwy koles mia? pretekst by wys?ac lasce kartk?. Która zwykle nic nie daje. Laska czy kartka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Kartka Haz, kartka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Ja tam przygn?biony nie jestem, ale te? uwa?am, ?e jak kto? kogo? kocha, to przez ca?y rok, a nie tylko od ?wi?ta. Imo ca?a ta otoczka jest niepotrzebna. No ale có?... biznes to biznes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilith Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Je?eli o Walentynkach mowa to mimo, ?e nie jestem sama, przygn?bia mnie to ?wi?to. Wi?koszo?? ludzi jest szcz??liwa na si?e. a 15.02 wszystko wraca do normy: ludzie si? k?óc?, itd... czyli wszystko po staremu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Bezsensowne ?wi?to. Nagle wszyscy staj? si? dla siebie mili i wysy?aj? sobie jakie? dziecinne karteczki ?miech na sali... Master Mrozie mia? ?wi?t? racj? pisz?c: uwa?am, ?e jak kto? kogo? kocha, to przez ca?y rok, a nie tylko od ?wi?ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Która zwykle nic nie daje. A co daje co? w rozmowie z niewiastami? Mo?e udzielisz nam pewnych rad albo ods?onisz r?bek tajemnicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Obawiam si?, ?e nie mam uprawnie?, by mówi? za p?e? pi?kn? ogólnie . W moim przypadku by?o bardzo dziwnie, wi?c to nie b?dzie dobry przyk?ad : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Która zwykle nic nie daje. A co daje co? w rozmowie z niewiastami? Mo?e udzielisz nam pewnych rad albo ods?onisz r?bek tajemnicy? Co by to nie by?o, to ja osobi?cie jako? w skuteczno?? "kartki" nie jestem sk?onny wierzy?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ja tez nie. sory ale ja romantyzm rozpatrujw inaczej niz niektorzy i taka karteczka to zwykly kawal papieru ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jeszcze propos walentynek(swoj? drog? ?wi?to budowla?ców )->nie trzeba by? romantycznym jak wi?kszo?? i wr?cza? lepsiejszej po?ówce(tudzie? jeszcze nie po?ówce) czerwon? ró??. Mo?na równie dobrze wr?czy? co? hmm... nietypowego. Ja w?a?nie w tym roku tak zrobi?em i da?em nietypow? ro?link?(z która jest zwi?zana pewna historia) pewnej niewia?cie. I có?, jej reakcja by?a baaaardzo pozytywna, a mina gdy wyci?ga?a ow? ro?link? - bezcenna. A owa ro?linka b?dzie ros?a bardzo d?ugo i jest nazwana moim imieniem A teraz powrót do "mi?ych" spraw->4 sprawdziany(gegra, chemia, fiza i biola) w nadchodz?cym tygodniu, tak?e zaraz znikam si? uczy?. A, i wczoraj by?em na rodzinnej 18nastce mojego kuzyna. By?o godnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 A teraz powrót do "mi?ych" spraw->4 sprawdziany(gegra, chemia, fiza i biola) w nadchodz?cym tygodniu, tak?e zaraz znikam si? uczy?. pi?kne czasy wtedy sie rozpacza?o ze na jeden sprawian jest sto stron do nauki... w porownaniu z tym co teraz (na spokojnie 1000 i np 2 gzaminy w tygodniu) to by? piku? A, i wczoraj by?em na rodzinnej 18nastce mojego kuzyna. By?o godnie Ja w piatek po ostatnim egzaminie pi?em od 13 do 1:30 w nocy... nie polecam takiego maratonu - nastepnego dnia bola?o mnie serce i zoladek. Ale có?, do Zbigniewa mi daleko. Zbigniew to taki alkoholik który mieszka na przeciwko Makusza w Akademiku ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 A teraz powrót do "mi?ych" spraw->4 sprawdziany(gegra, chemia, fiza i biola) w nadchodz?cym tygodniu, tak?e zaraz znikam si? uczy?. Ucz si? ucz, potem czeka Ci? jeszcze praca nad solucjami do Morka. ;p A ma?y maraton z siwuch? w roli g?ównej szykuje si? u mnie jutro (a w zasadzie dzisiaj) tj. admin b?dzie podsumowywa? wraz z kolegami ostatnie 365 dni swojego ?ycia, o! Oczywista, nie zapomnimy opró?ni? kielonka za zdrowie redakcji, forum i wszystkich innych osób zwi?zanych mniej lub bardziej z EM. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Oczywista, nie zapomnimy opró?ni? kielonka za zdrowie redakcji, forum i wszystkich innych osób zwi?zanych mniej lub bardziej z EM. ;p no swoj ch?op haha zyje po staremu bo jest 2:24 a ja na 8 mam wyklad P.S. yoda Zbigniew rzucil picie - ma halucynacje bo od 3 dni nie pil - trzymajcie za niego kciuki!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Pr?dzej Ba?tyk si? rozst?pi i do Polski such? stop? wróc? wszyscy Polacy z Anglii, ni? Zbigniew przestanie pi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ten kraj mnie zaskakuje ka?dego dnia... No w?a?nie, co s?dzicie o tym pomy?le? IMO, jest ca?kowicie chybiony. Rozbawi? mnie zw?aszcza argument "ekonomiczny". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 to moze w ogole zrobmy jeden dzien wolny, jeden szkola, jeden wolny, jeden szkola albo zlikwidujmy szkole i w ogole wszystko i nie bedzie niczego tak jak chcia? Kononowicz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ten kraj mnie zaskakuje ka?dego dnia... No w?a?nie, co s?dzicie o tym pomy?le? IMO, jest ca?kowicie chybiony. Rozbawi? mnie zw?aszcza argument "ekonomiczny". Ah te Wroc?awiaki to maj? pomys? ;D Ja Jestem za feriami jesiennymi ale nie za skróceniem wakacji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Pomys? IMO bez sensu. Po kiego grzyba skraca? wakacj?, skoro b?d? dodane inne przerwy i dni wolnych od szko?y b?dzie mniej-wi?cej tyle samo? Ale ok, ?yjemy w Polsce, kraju absurdu... Btw, st?skni?em si? za wami->tyle tygodni mnie nie by?o na gadu i fogle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Btw, st?skni?em si? za wami->tyle tygodni mnie nie by?o na gadu i fogle No w?a?nie, co si? z Tob? dzieje? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 No w?a?nie, co si? z Tob? dzieje? :> Mia? problemy z dostaniem sie do w?asnego komunikatora ;] Nalerciu, wytatuuj sobie to has?o na czole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Je?li chodzi o piwo to dzisiaj "policja" kaza?a mi jedno wyla? bo pi?em w miejscu publicznym. Przy okazji nabluzgali na mnie i z poczuciem spe?nionego obowi?zku odjechali w sin? dal Nie no interwencja by?a konieczna bo taki bandyta jak ja na pewno zagra?a spo?ecze?stwu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ja w?a?nie siedz? u Markusza w akademiku z racji drzwi otwartych na UMK :] Co? ch?opaczyna nie chce gra? z nami w D&D a kap?an by si? przyda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Je?li chodzi o piwo to dzisiaj "policja" kaza?a mi jedno wyla? bo pi?em w miejscu publicznym. Przy okazji nabluzgali na mnie i z poczuciem spe?nionego obowi?zku odjechali w sin? dal Nie no interwencja by?a konieczna bo taki bandyta jak ja na pewno zagra?a spo?ecze?stwu Ciesz si?, ?e tylko tyle. Zdaje si?, ?e? jeszcze niepe?noletni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Aldarion odnosnie tego piwa, to zapewne wiesz ze pracuje w Polici i gdybym to ja Cie z?apa? ?e pijesz piwo w miejscu publicznym to niedosc ze bys odrazu dostal mandat (gdybys byl spokojny to tylko 50z? a jak nie to by sie zobaczy?o) a potem bym osobiscie odstawil Cie do domu, i prosze Cie nie pisz czegos takiego "nabluzgali na mnie i z poczuciem spe?nionego obowi?zku odjechali w sin? dal. Nie no interwencja by?a konieczna bo taki bandyta jak ja na pewno zagra?a spo?ecze?stwu" bo to bezsensu, ciesz sie ze tylko Ci cos powiedzieli. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 vitas nie najezdzaj na niego bo ja mam o policji bardzo niskie mniemanie - ida na ?atwizne i wola ?apac ludzi ktorzy przyszli na jedno piwo do parku i zachowuja sie spokojnie bo tacy nic nie zrobia. ale zeby wpasc sobie po godzinie 21 na niektore osiedla czy ulice to juz nie bo mozna dostac wpier... od pijanych awanturujacych sie trepów. Znam jedno takie osiedle gdzie (chodzac nim co dzien) w ciagu ponad 19 lat widzia?em policj? RAZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts