Jump to content

Kącik miłośników starosłowiańskiej poezji śpiewanej

Hazreth

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że gdybyś miał wątpliwości co do praktycyzmu studiów medycznych to porozmawialibyśmy inaczej? :P

Jak mógłbym je mieć, skoro masz leczyć moje psychiczne jestestwo? :D

Nie mówiąc już o tym, że kot jednego tak twierdzącego tłuka ( :3) zniesie, ale każdy kolejny kończyłby ze szramami na twarzy ;]

Więc następnym razem nie racjonalizuj i nie pierdziel, że są niepraktyczne, skoro po prostu rozchodzi się o to, że jesteś głąb z biologii i cie to nie ciekawi ;]

Twój argument o głąbie jest tak przekonywujący, że chyba zmienie kierunek! :*

To że nie znoszę matmy nie uprawnia mnie do mówienia "matma jest gupia"

Nigdzie nie powidziałem, że "medycyna jest gupia". Moje stanowisko od początku brzmi: jest w zasadzie zbędna nie-medykom. Zapewne w tym samym stopniu co historia nie-historykom, ale nie zgodzę się pod żadnym warunkiem, że medycyna miałąby być w czymkolwiek lepsza.

acz o praktycyzmu wiedzy zdobywanej na studiach historycznych, mówiąc delikatnie byłbym skory się kłócić.

no to kłóćmy się. :) od czego zaczynamy?

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...

Ot czytam sobie komentarze pod newsami o Project Eternity. Całkiem fajna dyskusja, szkoda, że nie na forum :P

Ale ja nie o tym chciałam. Wychwyciłam pewne zdanie, które jest tak dobre, że chyba je sobie do sygnatury gdzieś wstawię - sama bym tego lepiej nie ujęła :D

Cursian - czy mogę posługiwać się twoim cycatem, kiedy będę kolejny raz tłumaczyć komuś, dlaczego uciekłam ze studiów? :P

Co do psychologii zalecałbym dystans. Ta "nauka" posiada wprawdzie sensownie fundamenty, ale przez lata obrosła w tyle głupot, że stała się parodią samej siebie. 

Shane, nie ćpałaś, nie piłaś, ani nawet nie zjadałaś kotów. Jak Ty się chciałaś utrzymać na psychologii bez porządnego uzależnienia? :o

O Project Eternity będzie więcej i na stronie, i na forum. Zwłaszcza, kiedy zintegrujemy system komentarzy z samym forum. ;)

• 1 year later...

A ja wiem, dlaczego Bieber kończy karierę (muzyczną). Mutacja drodzy panowie, mutacja... Jego pici-głosik już nie ten.

Mam też drugą wieść. Wczoraj byłam w kinie i uraczono mnie zapowiedzią filmiszcza o karierze wyżej wspomnianego. Także Mrozie - żeby twoje słowa o karierze filmowej nie stały się złowieszczo prorocze...