Mrozie Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 To nie ja, to tylko skrypty forum... Jestem przekonany, że ta dwójka to przynajmniej powinna być jedynka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Jak sobie pomyślę, że zaczęliśmy modzić wespół zaraz po mojej maturze... to aż mnie skręca z przerażenia, że to było tak dawno... Skrypt prawdę ci powie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Niedługo nam minie dekada od pierwszego wspólnego ZahConu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Aaaach... Zahcon! <westchnienie połączone z atakiem kaszlu> Jedyny sposób, by Cię wyciągnąć do kuj-pom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 (Głos z taśmy): Awwww... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Dnia 5.02.2017 o 00:25, Shane napisał: Jedyny sposób, by Cię wyciągnąć do kuj-pom No nie moja wina, że Copernicony robią zawsze wtedy, gdy ja mam znacznie ważniejszą imprezę plenerową. W końcu jednak tam zawitam z Mą Lubą, zobaczysz! Dnia 5.02.2017 o 11:19, Cursian napisał: (Głos z taśmy): Awwww... Huh? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 No takie to słodkie: dwoje staruszków wspomina młodość. - A pamiętasz, Józefie, tę cukiernię na Iksińskiej? Tę, którą przed wojną prowadził Icek? \ - A jużci, Stefanio, że pamiętam! Zacne ciastka byly. Teraz to tragedya! Kto to slyszal, żeby lakocie maszyna wypluwala! (zwracam uwagę na "L" zamiast "Ł") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Hahah, a pamiętasz @Shane, jakie dobre piwo w Złotym Jaju serwowali? Piękne czasy, owa młodość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 @Mrozie zabawne, też od razu wspomniałam Jajo, jak napisałeś o Zahconie :-) Mam gdzieś nasze wspólne zdjęcie z konwentowym osprzętem na plecach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Też mam, i nawet wiem gdzie. Swoją drogą, Jaja już chyba dawno nie ma, nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 @Mrozie nie mam pojęcia. Trzeba będzie obadac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 No tak, zapomniałem @Shane, że Ty w Toruniu nie bywasz. Jeszcze by się jakiś Lektor przypałętał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Właśnie oto byłam wczoraj w Toruniu! Zawieszenie prawie poniszczyłam, co za wieś... Lektor... opfff musiałeś mi przypominać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Słyszeliście o tej aferze z Battlefrontem i mikrotransakcjami? To jeden z lepszych memów, jakie wpadły mi w oko przy tej okazji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Panie, kto nie słyszał. Najlepszy był ten analityk, co twierdził, że gracze i tak płacą za mało za gry, bo w przeliczeniu na godzinę i tak jest taniej niż w kinie np. Gdyby ktoś się zastanwiał, czy debil, czy opłacony, to to drugie. Szybko odkryto, że ziomek ma powiązania z EA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 21, 2023 Report Share Posted August 21, 2023 Widziałem ostatnio sporo memów z BG3, ale ten... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts