Jump to content

Recommended Posts

Dok?adnie tak :). Moja whisky przeszla do historii, tak samo jak kilka browarków. Jako? tak spontanicznie wysz?o :). Teraz do historii przechodzi Ma?lanka Mr?gowska, najlepszy przyjaciel "dzie? po". A z Tob? moge wypi? dzisiaj, co mi tam :-D.

ja wczorajsza impreze skonczylem o 6:45. a dzis o 19 jazda od nowa :D

co do palenia - stoje na stanowisku ze to proscizna i kazdy ktory CHCE rzucic rzuci bez problemow dzieki Easyway. pali?em wczesniej 4 lata po paczke dziennie  8)

Ca?e szcz??cie ?e sam nie cierpi? na podobne przypad?o?ci... Nie mam poj?cia, jak to si? dzieje, ale w 95% przypadków "zniszczenia" alkoholowego kac na dzie? kolejny mnie nie dopada. Generalnie to mnie to ma?o obchodzi, wa?ne, a?eby dzia?o si? tak nadal :). Niesamowicie zach?ca to do dalszego spo?ywania trunków wyskokowych.

Ciekawa sprawa, ale mnie wogóle nie ci?gnie do alkocholu. Co wi?cej (?eby mnie nikt nieopatrznie nie zrozumia?) Jako? nie czuj?... szacunku dla kolegów z klasy którzy ciesz? si? z tego, ?e id? si? w trupa upi? a potem zarzyga? pod?og?, do tego mo?na us?ysze? "Ale by? Czad nie?"... Nie mam nic przeciwko piwku na imprezce albo kieliszku za "Zdrowie naszych Polskich Pi?knych Kobiet" Jednak uwalenie si? bez powodu tylko "Tak bo jest weekend" Albo "Tak po prostu" Ani nie robi na mnie wra?enia ani nie wzbudza we mne zainteresowania. Co o tym s?dzicie?

Nie ma ludzi doskona?ych :D

?art

nie no ka?dy robi to co lubi - jesli cie nie ciagnie to po co pi? ?

p.s. cho? jak to powiedzia? ostatnio mój kumpel "Wiesz Markusz, taki ma?y ci?g alkoholowy raz w miesi?cu dobrze ka?demu robi."

Okazyjnie i owszem, lubi? wypi?, cho? te? nie do "stadium rzygania", co mnie na szcz??cie jeszcze nigdy nie spotka?o, i mam nadziej?, ?e nie spotka (aczkolwiek sporo lat "nauki" jeszcze przede mn? :) ). Z kacem bywa... hm, ró?nie, ale zazwyczaj mnie nie dopada. ;p

Ej siemano gdzie pracujecie i kiedy dostaniecie urlop :D

pzdr z warsztatów obróbki d?wi?ku  8)

wczorajsze spotkanie integracyjne NZS by?o lepsze niz sie spodziewa?em (a spodziewa?em sie smut :D). mamy darmowy alkohol w jednym z klubów w Toruniu :P

tak btw kto ma co? do picia??

no to nara :P

Panowie, forum troch? oklap?o, prosz? si? nie kr?powa? i wypowiada?, zak?ada? tematy, cho?by w offtopiku i wyra?a? opinie.

Oczywi?cie nie mam na my?li spamu i wyg?upów - zupe?nie nie o to mi chodzi. Je?eli kto? jest w miar? dojrza?y, odbierze moj? pro?b? tak, jak chc? ?eby zosta?a odebrana  :P

Pozdrawiam wszystkich panów na forum  ;)