Jachoo Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nie wiem dlaczego, ale nie widz? (obecnie) mojego posta, którego napisa?em oko?o godziny 17.00 w dziale Icewind Dale (pierwsza cz???). Je?li zosta? przez kogokolwiek usuni?ty, to pragn??bym wiedzie? czemu, a je?li po prostu znikn?? to komunikuje Wam b??d w skryptach (or whatever)... Ja niczego nie usuwa?em, naprawd?! usprawiedliwiaj? si? tylko winni! ale nie bierz tego do siebie . Spoko, luz, scheisse passiert Po dzisiejszym baaaaardzo mooocno si? uspokoi?em i czuj? si? niezr?cznie, gdy zmieniasz tematy moich postów bez pytania o zgod?... prosi?bym o skonsultowanie tego typu decyzji ze mn?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nie wiem dlaczego, ale nie widz? (obecnie) mojego posta, którego napisa?em oko?o godziny 17.00 w dziale Icewind Dale (pierwsza cz???). Je?li zosta? przez kogokolwiek usuni?ty, to pragn??bym wiedzie? czemu, a je?li po prostu znikn?? to komunikuje Wam b??d w skryptach (or whatever)... Napisa?e? posta, czy za?o?y?e? temat? Bo obecnie subforum IwD I jest puste. Dziennik b??dów milczy, tote? proponuje napisac posta/za?o?y? w?tek raz jeszcze. i czuj? si? niezr?cznie, gdy zmieniasz tematy moich postów bez pytania o zgod?... prosi?bym o skonsultowanie tego typu decyzji ze mn?! Je?li chodzi o zmiany tematów takich jak "enjoy", to moderatorzy maj? prawo (ba! nawet obowi?zek) zmieni? je bez konsultacji z zak?adajacym. Prosz? Cie tak?e o nienadu?ywanie kolorow w po?cie, bo ci??ej si? potem co? takiego czyta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 Z tym Enjoy to jedna sprawa... Ale zmienianie tematu "Film Fantastyczny" na "Filmy Fantasy" to ju? chyba lekka przesada... (pierszy temat by? zamierzony w takiej formie). I nie uwa?am a?ebym nadu?ywa? kolorów (primo: to nie ja zacz??em edytowa? w?asne posty, secundo: nie u?ywam czerwonego koloru [zarezerwowanego dla moderatorów, jak mniemam] tylko karmazynowego) ;D Ale niektórzy to daltoni?ci i nie robi im ró?nicy czerwony, karmazynowy, zielony, buraczkowy A w dziale Icewinda za?o?y?em temat. Tak czy siak by? mo?e napisz? go jeszcze raz. Pozdro600 :-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 a ja korzystajac z okazji prosilbym ze jesli jakis moderator cos zmienia dopisuje w poscie to niech sie podpisze bo ja was moi drodzy po kolorach czcionki nie rozpoznam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mrozie na czerwono Shane Anware na pomara?czowo Sir Jedi na czarno (tu to chyba d?ugo si? nie musia?e? namy?la? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 Mrozie na czerwono Shane Anware na pomara?czowo Sir Jedi na czarno (tu to chyba d?ugo si? nie musia?e? namy?la? ) Mimo wszystko IMO czytelniej by?oby w tej formie: Mrozie: tre?? wpisu Shane Anwar: tre?? wpisu Sir Jedi: tre?? wpisu Nie ka?dy nowy u?ytkownik mo?e po?apa? si? w samych kolorkach, wi?c, zgadzaj?c si? z Markuszem, sugerowa?bym dodawanie podpisów przed moderowan? tre?ci?. pzdr :-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Da rad? rozpoznawa? mederatorów po charakterze pisma nawet ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarzaPocz Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Moderacja, coś takiego czasami istnieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts