Jump to content

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moje wzi??o si? z niemi?osiernego zmi?kczania mojego nazwiska do postaci Mroz' (tak si? chyba to fonetycznie zapisuje, ale g?ow? nie r?cze) przez kole?anki. Nie mog?em napisa? tego w postaci "Mrozi" bo wyszed?by czasownik, wi?c doda?em "e" i s?dze, ?e jest kul.

• 4 months later...
Guest Inheritor

Moje jest troche bardziej skomplikowane, bo Inheritor znaczy Pogrobowca. Wzie?o si? to z pewnego traumatycznego wydarzenia w moim ?yciu, kiedy to postanowi?em wiele w nim zmieni?. Zwa?ywszy na t? "przemian?" nazwa?em si? Inheritor.

Mój nick wzi?? si? z tego ?e jestem w?dkarzem, ?owi? ryby ( najcz??ciej Karpie) i jestem super  ;D

A tak serio to gdy gra?em jeszcze profesjonalnie w gr? Battlefield 2142 ( bra?em nawet udzia? w zawodach) To mia?em taki nick. Dlaczego taki? Patrz wy?ej  ;D

• 7 months later...
  • 3 months later...

Anubis to starożytny egipski bóg balsamowania i chowania zmarłych, syn Ozyrysa pierwszego władcy bogów. Jest sędzią zmarłych i opiekunem pióra Ma'at, które symbolizuje równowagę wszechświata. Ma wygląd potężnego, chudawego człowieka o głowie szakala. Mój ulubiony bóg egipski, drugi jest Tot ;) .