Erivan Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel482 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Mój nick powstał w wyniku połączenia mojego pseudonimu z przypadkowym ciągiem cyfr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banaroo Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 mój nick został wymyślone przez kumpla heh chyba ma to coś wspólnego z moim nazwiskiem Banach. O ile dobrze się nie mylę też taki zespół był kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banaroo Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej. bardzo fajny i oryginalny nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej. Podobnie było z moim i chyba cel osiągnęliśmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej. Podobnie było z moim i chyba cel osiągnęliśmy. Prawie, Mroziu "Świecisz jak miliony moneeet" nanana Aleśmy się z biednego Mrozia nabijali wtedy na Polconie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Mój wywodzi się od szamana z World of Warcraft On natomiast zawdzięcza swe imię innej postaci - warlockowi, który nazywał się Cursecaster (wierzcie lub nie, ale robiąc tę postać nie miałem pojęcia o specyfice klasy, a nick miał naśladować warcraftowe nazwiska pokroju Wishperwind lub Stormrage). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brewer Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Mój wywodzi się od szamana z World of Warcraft On natomiast zawdzięcza swe imię innej postaci - warlockowi, który nazywał się Cursecaster. Szkoda, że wybrałeś akurat tę postać ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Prawie, Mroziu "Świecisz jak miliony moneeet" nanana Aleśmy się z biednego Mrozia nabijali wtedy na Polconie Pffff! To nie moja wina, że jakiś kastrat w pedookularkach próbuje żerować na mojej tożsamości! :< Poza tym, mówimy tutaj o moim nicku internetowym, a ten jest jedyny i niepowtarzalny, o! Brewer, jak widzę twój nick, to mam ochotę na piwo. ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Piwo? Gdzie? Kiedy? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brewer Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Brewer, jak widzę twój nick, to mam ochotę na piwo. ;o To wynik posuchy na nicki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Piwo? Gdzie? Kiedy? ;D W sierpniu na Polconie. O ile przyjedziesz. :> Brewer, jak widzę twój nick, to mam ochotę na piwo. ;o To wynik posuchy na nicki Efekt tej posuchy poszedł w zdecydowanie dobrym kierunku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brewer Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Efekt tej posuchy poszedł w zdecydowanie dobrym kierunku. Jedynym słusznym, można by rzec ^^ Swoją drogą, jak się wymawia Twój nick? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Możesz do niego mówić "Miliony Monet" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Swoją drogą, jak się wymawia Twój nick? Z francuska, z niemym "-e". Możesz do niego mówić "Miliony Monet" Pfff, nie za bardzo się spoufalasz? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Swoją drogą, jak się wymawia Twój nick? Z francuska, z niemym "-e". Możesz do niego mówić "Miliony Monet" Pfff, nie za bardzo się spoufalasz? ;> No wiesz Mówić tak po tym wszystkim, co razem przeszliśmy? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 No wiesz Mówić tak po tym wszystkim, co razem przeszliśmy? ;> Jak to zabrzmiało! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Y'all know the drama, but it sounds really good! No coś tam przeszliśmy... czekaj, niech sobie przypomnę... z toruńskiego rynku na dworzec Toruń Główny? Dobrze pamiętam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 No coś tam przeszliśmy... czekaj, niech sobie przypomnę... z toruńskiego rynku na dworzec Toruń Główny? Dobrze pamiętam? No i jeszcze kilkakrotnie na szage przez dwupasmówkę w Łodzi, od budynków Polibudy do sleeproomów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Możesz do niego mówić "Miliony Monet" ....W każdym razie czuję się w obowiązku podziękować- udało mi się uśmiechnąć półgębkiem, co stanowi niemały progres, zważywszy na moje samopoczucie przed jutrzejszą maturą z biologii i pojutrzejszą maturą z chemii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 No coś tam przeszliśmy... czekaj, niech sobie przypomnę... z toruńskiego rynku na dworzec Toruń Główny? Dobrze pamiętam? No i jeszcze kilkakrotnie na szage przez dwupasmówkę w Łodzi, od budynków Polibudy do sleeproomów No tak, pamiętne ciągnięcie Cię przez środek ulicy, wbrew prawom ludzkim i boskim. Możesz do niego mówić "Miliony Monet" ....W każdym razie czuję się w obowiązku podziękować- udało mi się uśmiechnąć półgębkiem, co stanowi niemały progres, zważywszy na moje samopoczucie przed jutrzejszą maturą z biologii i pojutrzejszą maturą z chemii. Nie martw się, matura to bzdura. Dopiero pierwsza sesja Cię zabije, ale to i tak nie śmiertelnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Oj tam. Nie strasz ludzi Mrozie Sesja jest przereklamowana, wystarczy nie być kompletnym baranem i jakoś idzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Żeby mieć sesję, trzeba najpierw zdać maturę 2/3 za mną, miejmy nadzieję, że mniej niż 90% nie będzie z tej biologii.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Żeby mieć sesję, trzeba najpierw zdać maturę 2/3 za mną, miejmy nadzieję, że mniej niż 90% nie będzie z tej biologii.... Mat-fiz pozdrawia wszystkich maturzystów, którzy muszą jeszcze się męczyć z egzaminami Gdzie Ty chcesz składać z takimi wynikami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Biol- chem pozdrawia mat- fiz (ale uważaj, żeby mi kiedyś nie trafić na stół po tym, jak mi już to uświadomiłeś;]). CMUJ wydział lekarski-> w zeszłym roku próg oscylował w okolicach 275, o ile dobrze zapamiętałam, więc teraz (pani minister ma wpie*dol) prawdopodobnie za sprawą reformy jeszcze trochę sobie wzrośnie.. Nie ma tego złego, przynajmniej po dość długiej nieobecności zajrzałam na EN, bo do powtórki na jutro to już się chyba nie zmuszę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts