Jump to content

Skąd wzięły się Wasze nick-name`y?

Jachoo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej.

Podobnie było z moim i chyba cel osiągnęliśmy. ;)

Mój nick wymyśliłem sam, na potrzeby internetu. Chciałem mieć pseudonim, który nie będzie się powtarzał i z którego będę mógł korzystać wszędzie, bez problemu, że ktoś i go zajmie wcześniej.

Podobnie było z moim i chyba cel osiągnęliśmy. ;)

Prawie, Mroziu :P

"Świecisz jak miliony moneeet" nanana :P

Aleśmy się z biednego Mrozia nabijali wtedy na Polconie :P

Mój wywodzi się od szamana z World of Warcraft ;)  On natomiast zawdzięcza swe imię innej postaci - warlockowi, który nazywał się Cursecaster (wierzcie lub nie, ale robiąc tę postać nie miałem pojęcia o specyfice klasy, a nick miał naśladować warcraftowe nazwiska pokroju Wishperwind lub Stormrage).

Prawie, Mroziu :P

"Świecisz jak miliony moneeet" nanana :P

Aleśmy się z biednego Mrozia nabijali wtedy na Polconie :P

Pffff!

To nie moja wina, że jakiś kastrat w pedookularkach próbuje żerować na mojej tożsamości! :< Poza tym, mówimy tutaj o moim nicku internetowym, a ten jest jedyny i niepowtarzalny, o!

Brewer, jak widzę twój nick, to mam ochotę na piwo. ;o

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Możesz do niego mówić "Miliony Monet" :P

....W każdym razie czuję się w obowiązku podziękować- udało mi się uśmiechnąć półgębkiem, co stanowi niemały progres, zważywszy na moje samopoczucie przed jutrzejszą maturą z biologii i pojutrzejszą maturą z chemii.

No coś tam przeszliśmy... czekaj, niech sobie przypomnę... z toruńskiego rynku na dworzec Toruń Główny? Dobrze pamiętam?

No :D i jeszcze kilkakrotnie na szage przez dwupasmówkę w Łodzi, od budynków Polibudy do sleeproomów :P

No tak, pamiętne ciągnięcie Cię przez środek ulicy, wbrew prawom ludzkim i boskim. :D

Możesz do niego mówić "Miliony Monet" :P

....W każdym razie czuję się w obowiązku podziękować- udało mi się uśmiechnąć półgębkiem, co stanowi niemały progres, zważywszy na moje samopoczucie przed jutrzejszą maturą z biologii i pojutrzejszą maturą z chemii.

Nie martw się, matura to bzdura. Dopiero pierwsza sesja Cię zabije, ale to i tak nie śmiertelnie. ;)

Żeby mieć sesję, trzeba najpierw zdać maturę:P

2/3 za mną, miejmy nadzieję, że mniej niż 90% nie będzie z tej biologii....

Mat-fiz pozdrawia wszystkich maturzystów, którzy muszą jeszcze się męczyć z egzaminami :P Gdzie Ty chcesz składać z takimi wynikami? :)

Biol- chem pozdrawia mat- fiz (ale uważaj, żeby mi kiedyś nie trafić na stół po tym, jak mi już to uświadomiłeś;]).

CMUJ wydział lekarski-> w zeszłym roku próg oscylował w okolicach 275, o ile dobrze zapamiętałam, więc teraz (pani minister ma wpie*dol) prawdopodobnie za sprawą reformy jeszcze trochę sobie wzrośnie..

Nie ma tego złego, przynajmniej po dość długiej nieobecności zajrzałam na EN, bo do powtórki na jutro to już się chyba nie zmuszę...  ;)