Sonky Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ładnie, ładnie. Może Cię licho nie poniesie w rejony bardziej środkowopolskie, więc może zostanę z całymi bebechami przestań, nie ma co powtarzać w przeddzień matury, teraz to tylko spacer/rower/piwo/ew. książka i do dzieła. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Czyli szykuje się kolejny medyk w naszej enklawobraci dobrze, nasz obóz jest już i tak o wiele silniejszy niż tych...no... histeryków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 co powtarzać w przeddzień matury, teraz to tylko spacer/rower/piwo/ew. książka Milcz Belzebubie! Nie namawiaj do złego! Apage! A poważnie, Sonky ma rację. Spina do samego końca tylko niepotrzebnie stresuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Czyli szykuje się kolejny medyk w naszej enklawobraci dobrze, nasz obóz jest już i tak o wiele silniejszy niż tych...no... histeryków Coś mi się wydaje, że pora zacząć się uczyć chemii na przyszły rok (chyba, że w całej Polsce ludzie mieli takie miny jak u nas w liceum po skończeniu pisania tego.....czegoś)..... Ale oczywiście członkowstwem w obozie medyków nie pogardzę, zdecydowanie mi bliżej, niż do khem... no Ładnie, ładnie. Może Cię licho nie poniesie w rejony bardziej środkowopolskie, więc może zostanę z całymi bebechami przestań, nie ma co powtarzać w przeddzień matury, teraz to tylko spacer/rower/piwo/ew. książka i do dzieła. Powodzenia Nie musisz się już bać, przegrałeś w konkurencji z pracownikami CKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie musisz się już bać, przegrałeś w konkurencji z pracownikami CKE Cholera, nie dość, że nie potrafią układać matur, to jeszcze musiałem polec na tym polu. A już miałem nadzieję na ganiającą mnie przez pół Polski medyczkę z zakrwawionym skalpelem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nic straconego, nastrój mam iście socjopatyczny, jeśli tylko poprawi Ci to humor, mogę za Tobą pobiegać z jakąś siekierą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Protestuję! Ja tu jestem głównym psychopatą, socjopatą, satanistą, masonem, liberałem i ogólnie źródłem wszelkiego zła! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Cursian, czas przejść na emeryturę. Spójrz na siebie, nie jesteś już takim psychopatą jak kiedyś. Czas oddać pałeczkę młodym i utalentowanym. Ludziom, którzy idą za rozwojem techniki, którzy wiedzą co to Facebook, a nie takie dziady, które zatrzymały się w erze telewizji. Przykro mi, dobrze spełniałeś swoją rolę, ale sam rozumiesz. Postęp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 No, panowie, proszę mi ustąpić, mam za sobą ciężki dzień, nie będę się tu bawić w dywagacje kto jest większym sadystą i potworem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koktajl Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 nwm właściwie, pierwsze co przyszło mi do głowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namchero43 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Kiedyś nazywali mnie Namcha, teraz używam nicku Namchero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Nasuwa sie kolejne pytanie: skad wzieli "namcha"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kronos Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 interesuje sie mitologią... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacohha Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 OD imienia chodź może brzmi on troche obraźliwie ale mi się podoba - na potrzeby netu pisany z błędem aby się nie powtarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcio99 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Tak jakoś się złożyło formalnie już nie pamiętam skąd dokładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwattris Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Kilka lat temu w pewnej grze coś mi takiego wyszło i do dziś tego nicka z przyzwyczajenia używam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saddow Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Ogólnie niby od imienia, ale w pewnej grze podpatrzyłem i zostało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafllik Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Od imienia. Inne co używam z reguły zajęte, więc trzeba było coś wymyslić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassipek Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Taka wariacja od imienia, ale nie mojego autorstwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szytron Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Od imienia jak widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusstyi Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Od imienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planicc Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Od nazwiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkolaj Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Od imienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arperkowy Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Tak jakos przylgnęło - w sumie nawet nei wiem dlaczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 mój nick wziął sie od mojego imienia Tomek, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts