Jump to content

Skąd wzięły się Wasze nick-name`y?

Jachoo

Recommended Posts

Ładnie, ładnie. Może Cię licho nie poniesie w rejony bardziej środkowopolskie, więc może zostanę z całymi bebechami :P przestań, nie ma co powtarzać w przeddzień matury, teraz to tylko spacer/rower/piwo/ew. książka i do dzieła. Powodzenia :)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Czyli szykuje się kolejny medyk w naszej enklawobraci ;) dobrze, nasz obóz jest już i tak o wiele silniejszy niż tych...no... histeryków  :P

Coś mi się wydaje, że pora zacząć się uczyć chemii na przyszły rok (chyba, że w całej Polsce ludzie mieli takie miny jak u nas w liceum po skończeniu pisania tego.....czegoś).....

Ale oczywiście członkowstwem w obozie medyków nie pogardzę, zdecydowanie mi bliżej, niż do khem... no :P

Ładnie, ładnie. Może Cię licho nie poniesie w rejony bardziej środkowopolskie, więc może zostanę z całymi bebechami :P przestań, nie ma co powtarzać w przeddzień matury, teraz to tylko spacer/rower/piwo/ew. książka i do dzieła. Powodzenia :)

Nie musisz się już bać, przegrałeś w konkurencji z pracownikami CKE ;)

Nie musisz się już bać, przegrałeś w konkurencji z pracownikami CKE ;)

Cholera, nie dość, że nie potrafią układać matur, to jeszcze musiałem polec na tym polu. A już miałem nadzieję na ganiającą mnie przez pół Polski medyczkę z zakrwawionym skalpelem :P

Cursian, czas przejść na emeryturę. Spójrz na siebie, nie jesteś już takim psychopatą jak kiedyś. Czas oddać pałeczkę młodym i utalentowanym. Ludziom, którzy idą za rozwojem techniki, którzy wiedzą co to Facebook, a nie takie dziady, które zatrzymały się w erze telewizji. Przykro mi, dobrze spełniałeś swoją rolę, ale sam rozumiesz. Postęp.

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...