Jump to content

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm... Widzę, że moja kropka nie daje Wam spokoju :P Żadnej historii ona nie ma, po prostu jest.

Widzisz... tak się rozochocił młody konkursem, że zapomnieli o tej intrygującej sprawie ;>

Chyba za dużo siedziałem nad parazytami, bo zacząłem się zastanawiać czemu chciałeś nazwać Selene świerzbem.

Świerzbowcem :P

PS. jak tam ci poszły sarcoptes scabiei?:P

Chyba za dużo siedziałem nad parazytami, bo zacząłem się zastanawiać czemu chciałeś nazwać Selene świerzbem.

Świerzbowcem :P

PS. jak tam ci poszły sarcoptes scabiei?:P

Świerzb to choroba wywoływana przez świerzbowce.

Tak więc fuck you, nie poprawiaj mnie bo wiem co piszę ;].

Poszły. :3

Otóż to :P właśnie dlatego cię poprawiłam, miło, ze rozumiesz :P

Rozumiem też, że gdyby ktoś kogoś nazwał "cholerą" to ty od razu wyskoczysz cała rozpromieniona "Przecinkowcu cholery!" ?

To ci dopiero arogancja.

Otóż to :P właśnie dlatego cię poprawiłam, miło, ze rozumiesz :P

Rozumiem też, że gdyby ktoś kogoś nazwał "cholerą" to ty od razu wyskoczysz cała rozpromieniona "Przecinkowcu cholery!" ?

To ci dopiero arogancja.

Hmm... dobry argument ;P Wygrałeś

Ja nie zrozumiałam zasadności przytyku do tego żartu. Może Kot w takim razie wytłumaczy następnym razem, jak będzie pisał coś trudnego.

Złota zasada dobrego tonu. Jeśli czegoś nie rozumiemy to albo należy grzecznie spytać o co chodzi, albo taktownie siedzieć cicho. To tak na przyszłość...

Ja nie zrozumiałam zasadności przytyku do tego żartu. Może Kot w takim razie wytłumaczy następnym razem, jak będzie pisał coś trudnego.

Albo zamknie się w sobie jako kolejny wielki mistrz, niezrozumiany za życia... ;o