Jachoo 0 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Jestem ciekaw Waszych opinii, mile widziane jakie? uzasadnienie wyboru. Ja stawiam zdecydowanie na skrzekacza... Nic mnie tak nie wkurza?o, gdy przemierza?em spokojnie Vvardenfel swoj? przesmerfnie przepakowan? postaci?, a za mn? pomyka?o stadko skrzekaczy, które nie chcia?y si? odczepi?, w dodatku zgodnie ze sw? nazw? raczy?o moje receptory s?uchowe d?wi?kami przypominaj?cymi drzwi z popsutymi zawiasami. A po?ytku z ich zabicia nie by?o ?adnego, zabiera?y tylko cenny czas (cz?sto nawet kilka sek. jest na wag? z?ota :-)). Czekam na Wasze typy! Doda?am ankiet? - Shane Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Dla mnie równie? skrzekacz by? przeszkadzajk? nr. 1 pod tym wzgl?dem. Na pocz?tku, kiedy posta? jest s?abo rozwini?ta, machanie jak?kolwiek broni? w starciu ze skrzekaczem niewiele dawa?o, co strasznie mnie irytowa?o, czasem trzeba si? by?o nie?le natrudzi?, by trafi? te ... eee... lataj?ce stworzonka Pó?niej, przy lepiej rozwini?tych postaciach, po prostu nie zwraca?am na nie uwagi, a? zebra?o si? kilka. Dopiero wówczas dostawa?y dai-katan?, grupowo. Dobrym sposobem na pozbywanie si? ich szybko by? ?uk. Przy dobrze rozwini?tej celno?ci skrzekacze spada?y jak muchy, zanim zd??y?y si? zorientowa? i obra? trajektori? Innymi irytuj?cymi mnie przeciwnikami byli zwiadowcy kwama. Ma?e to, a upierdliwe niemi?osiernie. Biegniesz gdzie?, us?yszysz muzyk? sygnalizuj?c? atak, czekasz gotowy do walki, a tu zza krzaczka wype?za... zwiadowca kwama Szkoda niszczy? bro? na co? takiego Kwama w ogóle nie by?o smerfastyczne Quote Link to post Share on other sites
Mrozie 6 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Podpisuje si? pod wszystkim - skrzekacz jest zdecydowanie ponad wszystkimi innymi "przeszkadzajkami". Ani to mocne, ani nie posiadaj?ce ?adnych warto?ci alchemicznych. Gdzie? chyba widzia?em nawet jaki? mod usuwaj?cy skrzekacze z gry. ;p btw, mo?e by tu zrobi? jak?? sond?? :> Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Z?bacze te? by?y straszliwie irytuj?ce. Wystarczy?o wej?? do wody i koniec - wokó? ciebie ?awica k?saj?cych rybek > Dodatkowo ci??ko w nie trafi?, tym bardziej, ?e p?ywanie szybko poch?ania?o punkty kondycji. Ucieka? za bardzo si? nie da, bo szybkie diabelstwo jest. Sama nie wiem, co gorsze - skrzekacze, czy z?bacze. Quote Link to post Share on other sites
Wuja 0 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Genełalnie strasznie iłytujące są dzikie knuły, bo nie wiadomo jak to nazwać gdy idą i często tałasują przejścia z jednej lokacji do długiej. Quote Link to post Share on other sites
Guest Bogusław Bagsik Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 moim zdaniem najbałdziej denełwujący jest kłab błotny. Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Rozumiem, że pijesz do "błotny" : Poprawiłam. bo nie wiadomo jak to nazwać gdy idą to temat na debatę Quote Link to post Share on other sites
Cedrik 0 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Zwaliłbym irytowanie mnie na skrzekacze, ale jakoś ostatnio mnie zostawiają w spokoju, więc powiem co innego - irytująca była Mrara, Wampirzyca niedaleko Vos, na jednej z wysepek. Co ją prawie zabiłem, to padała na podłogę i tam się odradzała na nowo. Po jakiś dziesięciu minutach walki miałem dość. Mi sie kończyły mikstury, jej chyba cierpliwość. Uciekłem. Irytujące. A tak, to wiadomo - skrzekacze. Wrrr. Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Mrara? Odradzająca się? Nie pamiętam tego ??? Quote Link to post Share on other sites
Cedrik 0 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Mrara? Odradzająca się? Nie pamiętam tego ??? A jednak. Bo to jest część zadań dla wampirów (nie, nie jestem wampirem, po prostu ją spotkałem w swoich podróżach licznych). Marara znajduje się w grobowcu rodziny Drethan, niedaleko obozu Ahemmusa (ten zaraz koło Vos). Na północ, na jednej z wysp. To w zasadzie ta sama jaskinia, co w zadaniach dla Gildii Wojowników w Sadrich Mora [dlatego właśnie tam byłem) . W każdym razie irytująca, bo cały czas się odradzała. Nikt mnie tak nie zirytował, nawet dawny generał Vivek, którego - jeszcze w poprzedniej grze - dla zabawy w końcu zabiłem (zdrajca głupi. Niech ma za swoje ;> ) Quote Link to post Share on other sites
aniolbezserca 0 Posted February 17 Report Share Posted February 17 1. Skrzekacz - często zlatują się po kilka i trzeba skakać, żeby je trafić. Z ich piór można przynajmniej zrobić miksturę lewitacji. 2. Zębacz - analogicznie do skrzekacza, ale z tą różnicą, że w wodzie. 3. Szczur, zarażeni spaczeniem - ich piszczenie jest irytujące, mięso nie ma żadnych ciekawych zastosowań alchemicznych (i jest ciężkie) i często roznoszą jakąś zarazę. 4. Kagouti - agresywne, upierdliwe i dość trudne do ubicia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts