Jump to content

Zagrajmy sobie w Diablo 2, chłopaki!

Kot_Behemot

Recommended Posts

Hej, ludzie.

Ostatnio wspominając Diablo 2 naszła mnie ochota żeby zostać wywalonym z mojej uczel... znaczy, naszła mnie ochota by sobie znowu zagrać na Battle.net. A nie od dziś wiadomo, że na Battle.net najfajniejsze jest wspólne przerzynanie się przez podziemia wraz z małą grupką znajomych. Byliby jacyś chętni enklawowicze na grę, zatem?

Ja jak gdzieś chyba wspominałem gram w Diablo 2 od 8-9 lat bez przerwy. Także mogę się pisać, a nawet jeśli ktoś potrzebuje to zrobić taxi, zapodać jakiś sprzęt, porobić komuś trist/tomb/dia/bal-runy na dowolnym poziomie trudności i co tam sobie zażyczy.

Się pochwale, że udało mi się zdobyć Eth Tombreaver 3sox - warty jakieś 70-150 Hrs.

Gram na non-ladder :).

• 1 month later...

Heheh. Jak w D1 grałeś, to można ci wybaczyć :D

Dziękuję. Obiecuję poprawę... I przysięgam, jak już zdobędę i ogarnę, to sobie pogramy :>

Zatem odpuszczam Ci Twój grzech Synu. Idź w pokoju do Empiku, kup grę i nie grzesz więcej.

No to jest nas czterech Panowie, z tym ze ja na BNie nie grałem nigdy.

Mam konto na Bnet z aktywnymi postaciami, ale również gram nierankingowo (non-ladder). Jakby ktoś chciał, to mogę jakimiś itemkami niepotrzebnymi mi rzucić (mam na myśli użyteczne rzeczy, nie żaden crap, po prostu wiele mam tego samego). Wszelka pomoc z ubijaniem/taxi również jest możliwa. Z funkcjonalnych, ubranych i rozwiniętych postaci mam light czarke, hammera, frenzy barba i smitera, także spokojnie w UT można się bawić. Na bnet bywam rzadko i z doskoku, więc jak ustalicie jakikolwiek termin, dajcie znać tu lub pw prosto do mnie.