Kot_Behemot Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Hej, ludzie. Ostatnio wspominając Diablo 2 naszła mnie ochota żeby zostać wywalonym z mojej uczel... znaczy, naszła mnie ochota by sobie znowu zagrać na Battle.net. A nie od dziś wiadomo, że na Battle.net najfajniejsze jest wspólne przerzynanie się przez podziemia wraz z małą grupką znajomych. Byliby jacyś chętni enklawowicze na grę, zatem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ja jak gdzieś chyba wspominałem gram w Diablo 2 od 8-9 lat bez przerwy. Także mogę się pisać, a nawet jeśli ktoś potrzebuje to zrobić taxi, zapodać jakiś sprzęt, porobić komuś trist/tomb/dia/bal-runy na dowolnym poziomie trudności i co tam sobie zażyczy. Się pochwale, że udało mi się zdobyć Eth Tombreaver 3sox - warty jakieś 70-150 Hrs. Gram na non-ladder . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Chętnie! Tylko najpierw musiałbym sobie takowego Diablo 2 zakupić... Kurde, muszę sobie kupić! Bo nie mam! A co gorsze... nie... nie śmiejcie się ze mnie... błagam... NIGDY NIE GRAŁEM W DIABLO 2!... Nie bijcie mnie. Ale jak będę miał, to chętnie pogram ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 NIGDY NIE GRAŁEM W DIABLO 2!... O_O'''''' Ty antychryście, belzebubie oddaj krzyż miastu O_O'''' xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Tak, wiem... Powinno się mnie ukrzyżować... Ale grałem przynajmniej w Diablo 1! A to ta sama rodzina ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Tak, wiem... Powinno się mnie ukrzyżować... Ale grałem przynajmniej w Diablo 1! A to ta sama rodzina ;p Heheh. Jak w D1 grałeś, to można ci wybaczyć . Także kupuj D2, tą pozycje trzeba znac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Heheh. Jak w D1 grałeś, to można ci wybaczyć Dziękuję. Obiecuję poprawę... I przysięgam, jak już zdobędę i ogarnę, to sobie pogramy :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Heheh. Jak w D1 grałeś, to można ci wybaczyć Dziękuję. Obiecuję poprawę... I przysięgam, jak już zdobędę i ogarnę, to sobie pogramy :> Zatem odpuszczam Ci Twój grzech Synu. Idź w pokoju do Empiku, kup grę i nie grzesz więcej. No to jest nas czterech Panowie, z tym ze ja na BNie nie grałem nigdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Nic nie szkodzi, ja nie grałem daaaaaaawno. Więc tylko Wolverine wiedziałby co i jak tak naprawdę ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Mam konto na Bnet z aktywnymi postaciami, ale również gram nierankingowo (non-ladder). Jakby ktoś chciał, to mogę jakimiś itemkami niepotrzebnymi mi rzucić (mam na myśli użyteczne rzeczy, nie żaden crap, po prostu wiele mam tego samego). Wszelka pomoc z ubijaniem/taxi również jest możliwa. Z funkcjonalnych, ubranych i rozwiniętych postaci mam light czarke, hammera, frenzy barba i smitera, także spokojnie w UT można się bawić. Na bnet bywam rzadko i z doskoku, więc jak ustalicie jakikolwiek termin, dajcie znać tu lub pw prosto do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 A masz jakiś fajny młot dwuręczny, włócznie lub topór? :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 W sumie nie wiedziałem, gdzie to wrzucić, ale jako ciekawostka: http://i.imgur.com/T1Ugq.jpg Co w tym ciekawego? Koleś kilka dni temu zapłacił za ten przedmiot $3000. Trzy tysiące dolarów. Ma ktoś coś fajniejszego? Źródło: http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=51804904&f=103 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Ładny perf . Ja się moge pochwalić Eth Tombreaverem, prawie perf. Nie siedziałem na D2 jakieś 2-3 tygodnie, więc nie pamietam dokładnie co tam mam na postaciach ale mój Tombreaver zapadł mi w pamięć 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts