Sir Jedi 0 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Jako ?e ostatnio Karpik mnie zdenerwowa? wyzywam wszystkich na pojedynek Mi pasuje zawsze i wsz?dzie a najbardziej we wtorek oko?o 18 i pó?niej. Piszcie co i Jak :] ?eby si? ze mn? zmierzy? najlepiej by by?o posiada? Heroes III Z?ota Edycja czyli H3 + Ab + SoD. Z dodatkowych wymaga? to minimum dwie godzinki wolnego czasu ;D Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Trakruje to jako wyzwanie Sir Jedi. Ale to i lepiej. Jeszcze nigdy nie pokona?em Jedi w herosie ;D A jak to mówi? najwa?niejszy jest ten pierwszy raz ;D Quote Link to post Share on other sites
Jachoo 0 Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 No to pierwsze koty za p?oty w tej kwestii. Uda?o mi si? z D?edajem rozegra? partyjk? sparingow? (aczkolwiek jeszcze jej nie sko?czyli?my, jakie? 2/3-3/4 rozgrywki). Gra si? ca?kiem sympatycznie z ?ywym przeciwnikiem, zamiast z komputerem. Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Faktycznie gra si? zdecydowanie lepiej ni? z komputerem. Mimo tego ?e zdoby?em Graala, ostateczny wynik rozgrywki pozostaje nadal nie znany ;] Na tym miejscu zapraszam wszystkich którzy dysponuj? 2-3 godzinami czasu oraz gr? Heroes III raz z dodatkami AB i SoD na ma?y sparing ;D Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 W sobot? sobie zagramy albo w pi?tek, jescze si? zobaczy Quote Link to post Share on other sites
Deep 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Jedi. Hiro?sów mi obiecujesz od roku P?yty nawet dosta?e? ;p Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 OoO Jedii za?uty powa?ne przeciw tobie s? ;D Quote Link to post Share on other sites
Markusz 0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 defraudacja p?yt xD Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ehmn, weekend min?? a gra? mieli?my. Przypominam ?e Heroes III stygnie : Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 trzeba by?o pisac ?e chcesz zagra?. Bym pewnei z toba se popukan przez neta ;D Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jak Ciebie ci?gle nie ma na gg to co ja mog? zrobi?? ;> Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Do batali w Heroesy te? sie pisze:D pojade was fortec? i le?ycie ;] Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Mój zamek od dawna czeka na nowych wrogów ;D Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 te twoje archanio?y niech sie schowaj? do moich tytanów i oczywi?cie maga powietrza jest najlepsza;] Quote Link to post Share on other sites
Deep 0 Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Urrrwaa! Ja te?? kcem! Quote Link to post Share on other sites
Markusz 0 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 a i tak moje pokemony a zwlaszcza pikachu na 37 poziomie wymiataja! Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 grasz w kiesonkowe stworki? Szacun!!! Te? si? tym swojego czasu zajmowa?em ;D Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 ja mia?em bublaza?ra na wysokim poziomie a pó?niej mi ewolu?owa? na takie wi?ksze;] Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 taaa... teraz ju? wiem co robili moim kumple kiedy Ja ogl?da?em pierwsze ?wierszczyki :O Zarz?dzam powrót do tematu: Heroes III Od razu równie? prosz? o prezentowanie ciekawych map stworzonych przez fanów ;D Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ja wojno? wola?em jednak ogl?da? pronosy ni? czyta? gazetki z go?ymi babami. A mapy to sie probi, to trzeba sie umówi? na jaka? wojne co:d Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 B?dzie weekend, b?dzie wojna ;D Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 4 tygodnie z rz?du co? nam ta wojna nie wychodzi i chyba w przysz?ym tygodniu te? nie wyjdzie;p Quote Link to post Share on other sites
Deep 0 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Panowie, mam problem z graniem przez tcp/ip. Gra nie widzi ip osoby która ju? dawno czeka z 'gotow? gr?'. Od wielkiego dzwonu co? zauwa?a, ale po jakim? czasie nast?puje 'timeout'... Nie wiem wtf. Quote Link to post Share on other sites
Siudek18 0 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 To trzeba dzwoni? do Jasia z Eltronika ;] Quote Link to post Share on other sites
Superkarpik 0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Mo?e zrobimy jak?? wspólna rozgrywk??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts