Redakcja Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Do polskich księgarń zawitało właśnie nowe wydanie pierwszej części Księgi zaginionych opowieści. Jest to pierwszy tom tzw. Historii Śródziemia stworzonej na bazie zapisków i notatków spisanych przez J. R. R. Tolkiena, a zredagowanych przez jego syna Christophera.Całego newsa przeczytasz pod niniejszym adresem: Nowe wydanie pierwszej części "Księgi zaginionych opowieści" już w księgarniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Shane, czy tę pozycję również posiadasz w swoich bogatych Tolkienistycznych zbiorach? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
growltimid Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Dzięki za udostępnienie. Tytuł mnie zaintrygował i myślę, że spodobałaby mi się również treść książki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts