Jump to content

Wesołych Świąt i szczęśliwego 2023 roku!

Mrozie

Recommended Posts

W imieniu swoim i redakcji pragnę złożyć wszystkim czytelnikom Enklawy życzenia zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Nsrodzenia oraz wszelkiej pomyślności w 2023 r. Niech nadchodzące dni będą dla Was czasem spędzonym z dala od codziennych trosk i w miłej, rodzinnej atmosferze, a najbliższe dwanaście miesięcy okażą się lepsze od obecnego, niezwykle niespokojnego w wielu wymiarach, roku.

Dla Enklawy przyszły rok może być również czasem wielu ciekawych zmian i nowości. Do tego tematu wrócę jednak już po świętach.

Wesołych Świąt!

Dzięki i wzajemnie :)

Założyłem konto żeby podziękować za poradniki :) Przy okazji muszę powiedzieć że strona dobrze wygląda :)

P.S. Miałem problem z założeniem konta, dopiero założenie przez google zadziałało a bardzo nie chciałem z tej opcji skorzystać.

Edited by Radomir
Skleroza.

@Radomirwitaj i dziękuję za miłe słowa!

Czy możesz opisać, co było problemem przy założeniu konta? Ja problemów nie mam, ale spróbuję zreplikować problem i go sprawdzić.

Cytat

Mam nadzieję, że zmiany przyciągną ludzi na forum ;)

Taką też mam nadzieję. :)

Więcej napiszę w tym tygodniu. Wiem, miało być w poprzednim, ale przyplątała się grypa, która trochę pokrzyżowała mi szyki...

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...