Mrozie Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 W imieniu swoim i redakcji pragnę złożyć wszystkim czytelnikom Enklawy życzenia zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Nsrodzenia oraz wszelkiej pomyślności w 2023 r. Niech nadchodzące dni będą dla Was czasem spędzonym z dala od codziennych trosk i w miłej, rodzinnej atmosferze, a najbliższe dwanaście miesięcy okażą się lepsze od obecnego, niezwykle niespokojnego w wielu wymiarach, roku. Dla Enklawy przyszły rok może być również czasem wielu ciekawych zmian i nowości. Do tego tematu wrócę jednak już po świętach. Wesołych Świąt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted December 25, 2022 Report Share Posted December 25, 2022 Wszystkiego dobrego! Mam nadzieję, że zmiany przyciągną ludzi na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radomir Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 (edited) Dzięki i wzajemnie Założyłem konto żeby podziękować za poradniki Przy okazji muszę powiedzieć że strona dobrze wygląda P.S. Miałem problem z założeniem konta, dopiero założenie przez google zadziałało a bardzo nie chciałem z tej opcji skorzystać. Edited December 30, 2022 by Radomir Skleroza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 2, 2023 Author Report Share Posted January 2, 2023 @Radomirwitaj i dziękuję za miłe słowa! Czy możesz opisać, co było problemem przy założeniu konta? Ja problemów nie mam, ale spróbuję zreplikować problem i go sprawdzić. Cytat Mam nadzieję, że zmiany przyciągną ludzi na forum Taką też mam nadzieję. Więcej napiszę w tym tygodniu. Wiem, miało być w poprzednim, ale przyplątała się grypa, która trochę pokrzyżowała mi szyki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted May 22, 2023 Report Share Posted May 22, 2023 Jak @Mrozie mówi, że napisze w tym tygodniu, to napisze, nie trzeba przypominać co pół roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 3, 2023 Author Report Share Posted August 3, 2023 Dokładnie tak! Życie lubi zaskakiwać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Cóż na DTRPG były święta w lipcu, więc czemu także tego Z tej okazji odsłuchajmy Last Xmas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 21, 2023 Author Report Share Posted August 21, 2023 Nie, błagam, to nie czas i miejsce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted August 21, 2023 Report Share Posted August 21, 2023 Fakt nie ten czas, ale temat odpowiedni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts