Lumek Posted March 14, 2023 Report Share Posted March 14, 2023 Cześć. Mam problem z arcymistrzowskimi przedmiotami. Mam już przedmioty na poziomie mistrzowskim założone na wiedźmina. Zebrałem już schematy arcymistrzowskie. Wykonałem zadania dla tej kobiety płatnerza i dla kowala Hattoriego. Z tego co wiem to jedyni rzemieślnicy w grze co mogą wytwarzać arcymistrzowskie przedmioty. Te przedmioty są dostępne od 40 poziomu. Ja mam 37 poziom ale nie powinno być problemu żeby je wytworzyli. Wcześniej z mistrzowskimi czy ulepszonymi nie było problemu. Mimo, że nie mogłem ich jeszcze założyć to mogłem je wytworzyć. Chciałem się dowiedzieć czy to jest jakiś błąd w grze czy muszę czekać do 40 poziomu żeby je wytworzyli?? Może są jakieś inne zadania żeby ich nakłonić do współpracy?? Proszę o pomoc bądź wyjaśnienie tej sytuacji. Nie chcę nawet myśleć , że nie będę mógł mieć tych przedmiotów, to wtedy szkoda czasu na grę i będzie zawód straszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 Cześć. Yoana i Hattori potrafią wytwarzać przedmioty do poziomu mistrzowskiego. Przedmioty poziomu arcymistrzowskiego może stworzyć jedynie Lazare Lafargue z Hauteville w Toussaint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumek Posted March 18, 2023 Author Report Share Posted March 18, 2023 Wspaniale. Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts