aniolbezserca Posted December 24, 2024 Report Share Posted December 24, 2024 Próbował ktoś z Was grać z modami umożliwiającymi rozwinięcie postaci do 20 lvl (i rzecz jasna z modami na dodatkowe doświadczenie)? Wyższe poziomy są jakoś sensownie zrobione czy tylko na rympał, byleby tylko były? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted December 25, 2024 Report Share Posted December 25, 2024 Nie, nie próbowałem. Ciekawe, czy i przeciwników podbijają, bo nawet normalnie pod koniec prowadzi się przecież drużynę półbogów. W BG modów w ogóle nie używałem, ale zwykle ograniczam się z nimi do dość prozaicznych rzeczy - poprawek interfejsu, pomniejszych udogodnień w rodzaju przyspieszonego odpoczynku itd, - np. żeby czasu nie tracić na podróże do miasta co 15 minut, bo się kończy żarcie czy inna pierdoła, sprowadzająca się w gruncie rzeczy do klikaniny zbędnej. Przykład to gry Owlcata, w które bez Bag of Tricks i odpowiedników grać się moim zdaniem w zasadzie nie da. Ogólnie jednak bardzo fajne gierki (ze wspomnianym modem i po masie łatek!). Nawet Kingmakera z czasem wyciągnęli, choć tuż po premierze się odbiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 Moddingu jeszcze nie próbowałem, ale i bez nich końcówka jest mocno OP. Jakieś konkretne przykłady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts