Nevardus Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Zapraszam serdecznie na forum - Strefa Sesji RPG gdzie znajdziecie jedne z najlepszych sesji RPG w tej części internetu Forum jest młode i dopiero się rozwija. Na razie mamy mało użytkowników, ale za to bardzo aktywnych i dużo się udzielających. Zresztą co tu dużo mówić, najlepiej będzie jak zobaczycie sami: http://strefa-sesji-rpg.cba.pl/forum/index.php Serdecznie Zapraszamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Nieźle jak na początek, ładny layout. Nie jestem zbytnio zapalonym RPG-owiczem, ale powodzenia życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel482 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ciekawy projekt. Również życzę powodzenia. Layout przypomina mi trochę dawną szatę graficzną Tawerny RPG, choć w mojej pamięci widnieją tylko jej jakieś skrawki, więc mogę się mylić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekPopek21 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Widzę że postawiłeś forum na darmowym koncie cba.pl. Można tam swoje szablony wgrywać czy są tylko jakieś dostępne gotowce ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts