Shane Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 po 4 latach przerwy w rysowaniu czegokolwiek, namodziłam takie coś w grudniu. Pokażę, żeby wskrzesić dział - liczę, że też podzielicie się swoimi bazgrołami http://img687.imageshack.us/img687/8248/skanujztmniejsze.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Mówiłem już, że lubię kobiety, które potrafią rysować? Sam mam problemy z namazaniem prostej kreski od linijki ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNxRybA Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Sam mam problemy z namazaniem prostej kreski od linijki ;P No ja teraz dokładnie mam tak samo. Chociaż jak było się młodszym to się dosyć ładnie rysowało. A co do rysunku Pani Shane, to muszę powiedzieć, że bardzo ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 [...] liczę, że też podzielicie się swoimi bazgrołami Najpierw przeczytałem: "liczę, że podniecicie się moimi bazgrołami" nie no, fajnie, fajnie. Podzieliłbym się, gdybym coś umiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Najpierw przeczytałem: "liczę, że podniecicie się moimi bazgrołami" Cóż... jak to mówią: "głodnemu chleb na myśli" Mówiłem już, że lubię kobiety, które potrafią rysować? Nice... czyli mogę czuć się lubiana? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Jeśli dodać do siebie umiejętność rysowania i podobny do mojego światopogląd (tak przynajmniej wnoszę z twoich opinii na forum) - tak, możesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Najpierw przeczytałem: "liczę, że podniecicie się moimi bazgrołami" Cóż... jak to mówią: "głodnemu chleb na myśli" Wyjęłaś mi to z ust. Nie no, zacnie, zacnie, choć to chyba jeszcze aż 4 lata nie minęły? W każdym bądź razie zobacz tutaj - fajny konkurs i mogłabyś wygrać dla mnie nową kartę graficznę lub monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Wcześniejszy szkic ma datę z 2008 roku. W międzyczasie kombinowałam trochę na tablecie graficznym. A co do konkursu - cóż, chyba aż tak zaawansowana nie jestem. Poza tym nigdy nie byłam fanką Diablo, nie byłabym wiarygodna ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Możesz zostać - czego nie robi się dla admina swego. Więcej wiary w swoje umiejętności + talent i dasz radę! Naprawdę nie rysowałaś żadnych koni przez 4 lata? Nie wierzę... ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Cóż... konie to moja wielka niespełniona pasja. Od wypadku w 2005 nie siedziałam w siodle, więc moje dla nich uwielbienie powoli wygasa. Co widać nawet w rysunkach. Noszę się z zamiarem narysowania kogoś realnego, żeby sprawdzić, czy to co narysuję będzie rozpoznawalne . A że dziwnym trafem najbliżej obecnie jest mój-wyjęty-spod-kamienia-mąż, jak to nazwał go swego czasu umiłowany Admin, to pewnie na niego padnie. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Cóż... konie to moja wielka niespełniona pasja. Od wypadku w 2005 nie siedziałam w siodle, więc moje dla nich uwielbienie powoli wygasa. Co widać nawet w rysunkach. Czas to zmienić. Zarówno, jeśli chodzi o jeździectwo, jak i rysunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Czas to zmienić. Zarówno, jeśli chodzi o jeździectwo, jak i rysunki. Czyli, że znowu mam modzić tylko końskie łby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Nie mówię "tylko", raczej "między innymi". Dobrze Ci to szło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Jedyne słuszne zastosowanie końskiego lba, to wrzucenie go komuś do łóżka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts