Jump to content

Recommended Posts

Przez kolejny miesiąc Game Informer będzie nas karmił nowymi informacjami o Dragon Age III. Ja chciałbym przy tej okazji poruszyć wątek kompanów. Wiadomo, że będą nimi Varrik, Cassandra i bliżej nieznana czarodziejka Vivienne. Powróci również Morrigan, choć nie dołączymy jej do drużyny. Mimo wszystko, to pozostawia całkiem sporo wolnego miejsca na powrót bohaterów z poprzednich dwóch Dragon Age'ów.

A więc... Kto Waszym zdaniem powinien pojawić się ponownie i dlaczego? :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Czasem cuda, a czasem wystarczy nacisnąć przycisk i something awesome happens. ;)

A Leliana, gdyby znów była opcją romansową... Hm. Najpierw Czempion Fereldenu, potem Inkwizytor - byłaby to całkiem niezła kariera.

Czasem cuda, a czasem wystarczy nacisnąć przycisk i something awesome happens. ;)

Np taki ladny, czerwony, po wprowadzeniu wesolych, optymistycznych kodow... ;)

Co do panny L, to rozumiem, ze przypadła  wam do gustu. Dlaczego? Mi osobiscie wydawała sie dosc nijaka, dlatego pytam o cechy/wydarzenia, ktore was ujely.

Ja osobiscie przepadam za Morrigan - glownie za bezczelnosc, pozorna ozieblosc i czarny humor. Bierze sie to pewnie stad, ze lubie ten typ ;)