Superkarpik Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Ja widzę, że enklawa dosyć porozrzucana jest po Polsce ciekawe czy dałoby radę kiedyś jakieś spotkanie zrobić albo zjazd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jestem pewien, ze nie całej gromadki, ale pewnie pare osób by dało rade . Na Pyrkon 2011 widze szykuje sie grupka:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 pyrkonu w tym roku nie odpuszczę na pewno więc może szykować się większa impreza ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 pyrkonu w tym roku nie odpuszczę na pewno więc może szykować się większa impreza ;D Stary, my tam jedziemy do pracy. Każdy kieliszek wódki, będzie miał znaczenie strategiczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Wilczek ma rację . Ewentualnie Dzierżoniów/ Bielawa ale to takie mało znane miasta w sumie Dzierżoniów kojarzę, jak najbardziej. A Bielawa niby mało znana? A Reinmar von Bielau? :> Ja jestem Wrocławianinem, stąd Dolny Śląsk nie jest mi obcą krainą. ciekawe czy dałoby radę kiedyś jakieś spotkanie zrobić albo zjazd Konwenty na pewno. Czy przy innej okazji? Czas pokaże. Każdy kieliszek wódki, będzie miał znaczenie strategiczne Meh, ja wódki na konwentach nie pijam. :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Meh, ja wódki na konwentach nie pijam. :X Też tak mówiłem >_> XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ja sobie nie składam takich obietnic nie do spełnienia. Niestety w Polsce przy wódce wszystko lepiej się załatwia, więc obawiam się, Mrozu, że... :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Tylko jak ktos bedzie defekowal, to przez okno albo won do WC ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ja sobie nie składam takich obietnic nie do spełnienia. Niestety w Polsce przy wódce wszystko lepiej się załatwia, więc obawiam się, Mrozu, że... :] Nie obawiaj się, jestem w stanie załatwiać "wszystko" bez tego typu wspomagaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Wilczek ma rację . Ewentualnie Dzierżoniów/ Bielawa ale to takie mało znane miasta w sumie Dzierżoniów kojarzę, jak najbardziej. A Bielawa niby mało znana? A Reinmar von Bielau? :> Ja jestem Wrocławianinem, stąd Dolny Śląsk nie jest mi obcą krainą. Swój chłop haha Chciałabym pojechać na ten pyrkon, żeby w ogóle zobaczyć co to jest ;p. Ale raczej wątpię. Można zawsze się zobaczyć gdzie indziej i kiedy indziej Ja osobiście bym się chciała dowiedzieć czy jest ktoś zainteresowany wyjazdem na koncert Ensiferum/Children Of Bodom lub na Paganfest :-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 [Chciałabym pojechać na ten pyrkon, żeby w ogóle zobaczyć co to jest ;p. Ale raczej wątpię. Dlaczego? Jak się uprzesz, to możesz koszta całej imprezy zniwelować nawet do 100 zł. Sprawdzone empirycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 [Chciałabym pojechać na ten pyrkon, żeby w ogóle zobaczyć co to jest ;p. Ale raczej wątpię. Dlaczego? Jak się uprzesz, to możesz koszta całej imprezy zniwelować nawet do 100 zł. Sprawdzone empirycznie. Może się uda . Btw kiedy to jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Tylko jak ktos bedzie defekowal, to przez okno albo won do WC Na zielone żywe, co robił?? Bywało się na konwentach tu i tam, ale jeszcze nie widziałam, żeby ktoś defekował w miejscu do tego nie przeznaczonym, litości... :-\ Sigyn -> ostatni weekend marca. Wybierz się, warto coś takiego przeżyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 fajnie by było pojechać enklawową ekipą na konwent. Ja zresztą na konwentach pojawiam się zawsze w szacie sitha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Postaram się . Na pewno to jest fajne i jakby tak się udało zebrać wszystkich to by było ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ciechanów, 100km od Warszawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ciechanów, 100km od Warszawy Ha! Byłem tam! Swoją drogą fajnie spotkać w internecie ludzi z najbliższej okolicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 I jak wrażenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dąbrowa Górnicza, czyli miasto graniczące m.in. z Sosnowcem i Będzinem. Jakby kto nie wiedział, to Sosnowiec graniczy z Katowicami Z Dąbrowy mam ok. 30-45 min autobusem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 I jak wrażenia? Pamiętam tylko zielony sklep (budynek?) z żółtym napisem PANORAMA ( ) . A resztę zatarł czas. Choć nie, pamiętam kolej, co mnie strasznie intrygowało będąc młodszym. Pierwszy raz, gdy zobaczyłem pociąg :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Pamiętam tylko zielony sklep (budynek?) z żółtym napisem PANORAMA ( ) . A resztę zatarł czas. Choć nie, pamiętam kolej, co mnie strasznie intrygowało będąc młodszym. Pierwszy raz, gdy zobaczyłem pociąg :'( Pociąg.. ja jak pierwszy raz jechałem pociągiem to wyglądałem tak: > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 I jak wrażenia? Pamiętam tylko zielony sklep (budynek?) z żółtym napisem PANORAMA ( ) . A resztę zatarł czas. Choć nie, pamiętam kolej, co mnie strasznie intrygowało będąc młodszym. Pierwszy raz, gdy zobaczyłem pociąg :'( Zaraz w pobliżu Panoramy mamy szpital, po drugiej stronie szkołę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Pociąg.. ja jak pierwszy raz jechałem pociągiem to wyglądałem tak: > Hahaha Wilki nie lubią pociągów? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Pociąg.. ja jak pierwszy raz jechałem pociągiem to wyglądałem tak: > Hahaha Wilki nie lubią pociągów? :o Nienawidzą > ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 wiesz, że się Tobą zaopiekuję ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts