Jump to content

Skąd jesteś?

Shane

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pewnie tak, nie byłam w tamtej części Polski ;)

Żałuj, żałuj. Ten zamek jest po prostu genialny :)

Mam jeszcze trochę lat przed sobą, zobaczę i to :D

A tego akurat nie możesz wiedzieć.

Chyba, że masz bombę zegarową w postaci nieuleczalnego schorzenia, które daje ci w miarę pewną, orientacyjną datę śmierci - w takim razie przepraszam za popełniony Faux Pas :3

• 3 weeks later...

Wstyd przyznać, ale ja nawet nie byłam w zamkach "obok" mnie czyli Bolków, Chojnik... :-[

No wstyd, wstyd! :) Nie polecam noclegowania na Chojniku. A przynajmniej nie na podłodze, bo ziąb jak diabli, nawet w lecie. :P

Ależ ja właśnie ruiny miałam na myśli :D A z tego co się orientuję, w moich okolicach interesujących zamków, tudzież ich ruin za wiele by się nie znalazło.. Przynajmniej w tych najbliższych okolicach :(

Yyy to gdzie Ty mieszkasz? W Ameryce? :O

Hmm...zbuduj zamek, poproś kolegów o rozburzenie i już masz :D

Nie, wolę poprosić kolegów o zbudowanie, a potem sama sobie rozburzyć. Lepsza zabawa :D

Niee, na szczęście.. W Jaśle. Takie nudne miasteczko na Podkarpaciu.. Poszukałam z ciekawości i coś tam znalazłam (wyszłam na ignorantkę :D), ale dużo tego nie ma..

Hahaha w sumie fakt :P. Zawsze tak robiłam z bałwankiem w zimie. Najpierw lepiłam przez 2 godziny a potem rzucałam się na niego i tarzałam :D.

Blaithin ale masz lasy one też są ciekawe. Zwłaszcza w zimie jak jest biało, prześwity między pniami... :-[

Mrozie zobaczę :D. Muszę się o tym sama przekonać, najwyżej wilka złapię :)

Niee, na szczęście.. W Jaśle. Takie nudne miasteczko na Podkarpaciu.. Poszukałam z ciekawości i coś tam znalazłam (wyszłam na ignorantkę :D), ale dużo tego nie ma..

Nie no, na Podkarpaciu coś tam powinno być. Tam się ciągle kręciła jakaś ruska/kozacka/tatarska/turecka hołota, więc twierdze to podstawa. :)

Mrozie zobaczę :D. Muszę się o tym sama przekonać, najwyżej wilka złapię :)

Ja tam wilka nie złapałem, ale powtórki bym sobie nie życzył... sypiałem już na przytulniejszych podłogach. :P