MG_Wolferin Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 wiesz, że się Tobą zaopiekuję ;D Wiem wieem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 O, zdaje się, że Mazowsze się robi coraz bardziej Enklawowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auraya16 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Łagów... to taka większa wioska w woj. lubuskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Byłam tam . To tam gdzie takie jezioro jest i brama i sprzedają rycerzy z gipsu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendzior Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Rycerza z gipsu to nawet i w Malborku kupisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Pewnie tak, nie byłam w tamtej części Polski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Pewnie tak, nie byłam w tamtej części Polski Żałuj, żałuj. Ten zamek jest po prostu genialny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Skąd jestem? Ze stawu jestem 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Skąd jestem? Ze stawu jestem 8) To nam naprawdę wiele mówi . Ty masz pojęcie ile ja tu mam stawów w samym Bydgoskim? Na chybił - trafił mam Cię szukać, czy jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ponieważ jestem Super to jestem w każdym stawie 8) Ale zwykle ostatnio bywam w tych olsztyńskich jeziorkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Pewnie tak, nie byłam w tamtej części Polski Żałuj, żałuj. Ten zamek jest po prostu genialny Mam jeszcze trochę lat przed sobą, zobaczę i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mania Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Skąd jestem?Hmm..z takiej wichury, która zwie się Henryków i o dziwo pojawia się epizodycznie w Bożych bojownikach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Pewnie tak, nie byłam w tamtej części Polski Żałuj, żałuj. Ten zamek jest po prostu genialny Mam jeszcze trochę lat przed sobą, zobaczę i to A tego akurat nie możesz wiedzieć. Chyba, że masz bombę zegarową w postaci nieuleczalnego schorzenia, które daje ci w miarę pewną, orientacyjną datę śmierci - w takim razie przepraszam za popełniony Faux Pas :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Kocie trzeba być dobrej myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Pozytywne podejście to podstawa. A Henryków sławne miejsce ze względu na opactwo cysterskie! No i kolejna Ślązaczka do kompletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Wstyd przyznać, ale ja nawet nie byłam w zamkach "obok" mnie czyli Bolków, Chojnik... :-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Wstyd się przyznać, ale obok mnie chyba nawet nie ma żadnych przyzwoitych zamków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Blaithin ruiny to też jakaś część zamku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ależ ja właśnie ruiny miałam na myśli A z tego co się orientuję, w moich okolicach interesujących zamków, tudzież ich ruin za wiele by się nie znalazło.. Przynajmniej w tych najbliższych okolicach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Hmm...zbuduj zamek, poproś kolegów o rozburzenie i już masz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Wstyd przyznać, ale ja nawet nie byłam w zamkach "obok" mnie czyli Bolków, Chojnik... :-[ No wstyd, wstyd! Nie polecam noclegowania na Chojniku. A przynajmniej nie na podłodze, bo ziąb jak diabli, nawet w lecie. Ależ ja właśnie ruiny miałam na myśli A z tego co się orientuję, w moich okolicach interesujących zamków, tudzież ich ruin za wiele by się nie znalazło.. Przynajmniej w tych najbliższych okolicach Yyy to gdzie Ty mieszkasz? W Ameryce? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaithin Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Hmm...zbuduj zamek, poproś kolegów o rozburzenie i już masz Nie, wolę poprosić kolegów o zbudowanie, a potem sama sobie rozburzyć. Lepsza zabawa Yyy to gdzie Ty mieszkasz? W Ameryce? :O Niee, na szczęście.. W Jaśle. Takie nudne miasteczko na Podkarpaciu.. Poszukałam z ciekawości i coś tam znalazłam (wyszłam na ignorantkę ), ale dużo tego nie ma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Hahaha w sumie fakt . Zawsze tak robiłam z bałwankiem w zimie. Najpierw lepiłam przez 2 godziny a potem rzucałam się na niego i tarzałam . Blaithin ale masz lasy one też są ciekawe. Zwłaszcza w zimie jak jest biało, prześwity między pniami... :-[ Mrozie zobaczę . Muszę się o tym sama przekonać, najwyżej wilka złapię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Yyy to gdzie Ty mieszkasz? W Ameryce? :O Niee, na szczęście.. W Jaśle. Takie nudne miasteczko na Podkarpaciu.. Poszukałam z ciekawości i coś tam znalazłam (wyszłam na ignorantkę ), ale dużo tego nie ma.. Nie no, na Podkarpaciu coś tam powinno być. Tam się ciągle kręciła jakaś ruska/kozacka/tatarska/turecka hołota, więc twierdze to podstawa. Mrozie zobaczę . Muszę się o tym sama przekonać, najwyżej wilka złapię Ja tam wilka nie złapałem, ale powtórki bym sobie nie życzył... sypiałem już na przytulniejszych podłogach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ed Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ja mam najbliżej Toruń, ale ten zamek jest krzyżacki. Zresztą Malbork także, a do Malborka dojechałem kiedyś rowerem ;p A mieszkam ok 20 kilometrów od jedynej tamy na Wiśle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts