NoBieski1 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Bardzo dobrze! Masz waść jakieś pytania do Gorna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brewer Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Pardon, muszę jednak nieco odroczyć termin wpisu. Niedługo się do tego zabiorę. Niet, myślę, że możemy sobie wzajemnie zaufać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Uuuu... Zaintrygowało mnie to "zaufanie". Albo dobrze wiesz co robisz, albo... Co też on kombinuje? Sytuacja, w której... Urwałem historię jest patowa, ale tylko dla Gorna. Ale, chyba mnie nie zostawią? O, nie! MG wyciągaj kostki! Będzie bitwa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 30, 2014 Author Report Share Posted June 30, 2014 Jestes pewny? Smok juz czeka. Nie karmilem go od dłuższego czasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Nie odważysz się! Jak to było? 30k6? Nie chciałoby ci się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 30, 2014 Author Report Share Posted June 30, 2014 Phi. Sa specjalne programy w necie. Zreszta, jam tu jest MG i mówię, ze smok zadaje 180 dmg. Co, nie podoba sie? To dam mu bonus okolicznosciowy - gobliny wylazly ze studni i oblaly was paliwem. Ha! Dmg smoka x2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Czytając podręcznik miałem pewne przypuszczenia, czy aby MG nie ma za dużej władzy. I co? I ma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 30, 2014 Author Report Share Posted June 30, 2014 No i podpadles. NIGDY nie krytykuj MG. Coś czuję w kościach szturm Chaosytow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Otwarł mi się dzisiaj podręcznik na rodzajach chorób. Zapadły mi w pamięć: Smrodliwe wiatry. Czas trwania: 5 dni. Efekt: Potworny ból kiszek powoduje, że postać otrzymuje modyfikator -20 do wszystkich cech głównych. Grubo. Czymś takim mógłbyś mnie... Przyszpilić. Tylko... My nie mamy cech głównych. Jak będziesz odejmował nam PŻ, gdy go... Nie mamy. No MG wspaniały i wszystko wiedzący, taki ambarasik mam dla ciebie ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 30, 2014 Author Report Share Posted June 30, 2014 Bedzie walka realistyczna! Dostaniesz mieczem po kiszkach i bajabongo jak to mawia Sonky. A powaznie - luz, wszystko bedzie cacy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Czuję, że masz już jakiś pomysł. To dobrze, bo byłyby jajca, gdybyśmy to choć raz my BG wywiązali się, a musieli nagle czekać na... MG, który nagle obmyśla mechanikę. Mówię jajca! Jajca by były! A na poważnie cursian, jak nie masz pomysłu to możemy zrobić tu burze mózgów i jakoś rozsupłać ten węzeł razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 A więc to tak! Sprytnie brewer "odsunął" od nas niebezpieczeństwo z mojej przeszłości, choć jak rozumię teraz zaczyna się knajpowa burda, czyli bij kogo popadnie, lub dla tych bardziej trzeźwych: choooooodu! Jak to się mówi? Z kałuży w gnojówkę? Ale nie ma co, historyja nabiera tempa! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 No niezle, zobaczymy co Sonky wymyśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Przyznam, że potraficie poprowadzić fabułę w taki sposób, by mnie zaskoczyć. Mam już jako taki plan jak pociągnąć to dalej, ale potrzebuję ze dwa dni. Jak tu wybrnąć wiarygodnie z tej kabały...? Nie podpowiadajcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted July 4, 2014 Author Report Share Posted July 4, 2014 Skoro masz plan, to ja się nie wtrącam póki co. Zobaczymy, co wam wyjdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ciężki dzień dziś miałem. Za sesję wezmę się jutro Dziś już mi nie staje... Sił nie staje! Sił! Mam już plana, do jutra obmyślę szczegóły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 No, calkiem niezle. Sonky? B? Piszecie cos, czy moja kolej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Synek, Tyś MG, to się wcinaj, jak chcesz. Możesz trochę naprowadzić historię na obmyślone tory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Może nawet "przeskoczymy" w czasie ( jest to możliwe na normalnej sesji?) i trafimy już do tego lasu, gdzie są te morderstwa. I koniecznie trzeba "przedstawić" postacie, tak byśmy już mogli w opisach używać ich imon, a nie tylko epitetów jak ten bez uszu, ten niski, czy ten z laską. Czytelnik może się w tym gubić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 To ja jutro cos poztaram sie napisac. Nie obiecuje, bo mam teraz dosc ekstremalne warunki, ale obaczym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted July 8, 2014 Author Report Share Posted July 8, 2014 Ok, gotowe. W postach macie dowolnosc. Zarowno reakcje wasze i ludzi podczas przemowienia, kto uciekl, kto zostal itd. Tylko jedna rzecz: do ratusza mozecie wchodzic i go opisywac, ale pokoj burmistrza, w ktorym jest Decimus, to juz moja czesc. Tzn mozecie zadeklarowac, czy chcecie tam wejsc, czy nie, ale ewentualna scene w pokoju zaczynam ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Kawał dobrej roboty, ser! Czyli teraz ktoś musi opisać akapit, który zakończy wejściem do pokoju Decimusa? A potem pałeczkę przejmuje Curs... Wróć, MG. Pomyślmy o tym. Jak ktoś będzie miał już gotowy pomysł i czas niech to tu zakomunikuje. Nie ma co, fabuła nabiera tempa ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts