NoBieski1 Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Przy okazji Świąt, chciałbym życzyć Wszystkim wszystkiego dobrego, nie tylko na stole, ale i w życiu, w te Święta, jak i w całym przyszłym roku. A samej Enklawie, mnóstwa świetnych artykułów, gorących newsów i miliona nowych użytkowników! Ludzie, kochajmy się! Ale ja na górze;) Wszystkiego dobrego!!! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Dziękuję osobiście i Enklawowo! Mnóstwo artykułów i newsów na pewno będzie, ale czy będą chciały nas czytać miliony, to się dopiero okaże. Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia życzę! Najlepszego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 Teraz spostrzegłem, że otwierając ten wątek, nabiłem 250 post, a Mrozie odpisując... 900. Czyż nie magicznie się zrobiło?! ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Czyż nie magicznie się zrobiło?! ;-) Cóż... kiedyś nazywaliśmy się Enklawą Magii : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Prawda, magicznie. A Enklawa Magii... Stare dzieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Rok się kończy, ale nie będziemy się jakoś wylewnie podsumowywać. Zamiast tego, szczerze życzenia wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku! Oby był lepszy od poprzedniego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miklos Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Wesołego na ten nowy rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts